22.7.2010

Närpiön ryhmänäyttely 29.5 (29.5.2010)

Palattiin tossa hetki sitten Närpiöstä näyttelystä Maxin kanssa. Tuomarina siellä oli Raija Tammelin, ja tuloksena ERI1, PU1, SERT ja ROP!

"Vankka maskuliininen uros, jolla oikealinjainen pää. Hyvä ilme ja korvat, hyvä kaula. Jäntevä selkä, luisu lantio. Tilava runko, hyvä luusto ja takakulmaukset. Erinomaiset sivuliikkeet. Kapea takaa, leveä edestä. Hyvä karva, käytös ok."

Aamulla olin jo aikalailla varma, että korkeintaan EH sieltä haetaan. Näyttelypaikalla oltiin yhdeksältä, ja kymmenen aikaan poistuttiin kehästä. Odottelin Maxin kanssa vuoroa kehän laidalla, sillä arvostelussa oli viimeinen koira ennen englanninsettereitä. No, ihmettelin miksi Max yhtäkkiä teki äkkikäännöksen, ja kun itse pyörähdin katsomaan, päästi joku räyhäävän koiransa tulemaan Maxin päälle. Ennenkun ehdittiin kumpikaan (minä ja koira :D) tekemään mitään, roikkui se jo huulessa. Maxille jäi hampaanjäljet poskeen, ja ne vuosi vähän vertakin. Nyt huuli on vähän turvonnut, mutta eläinlääkäri tarkisti eikä haava onneksi ole syvä, kipeä kyllä. No, kun koira päästi irti, meidän numeroa jo huudettiin. Sännättiin siitä sitten melkein samantien kehään. Tammelin näki tilanteen, ja ymmärsi herran vaisun esiintymisen.

Kehäsä viimeistään olin varma että sinisen nauhan kanssa lähetään, mutta mitä vielä. Kehätoimitsija tuli kysymään "voiko vastaanottaa sertin" ja löi ERIn käteen. Siinä sitten tyhmänä tuijotin ja vastasin että "joo", ja saatiin SERTikin mukaan. Huh! Seuraavaksi kehästä poistuttiinkin ROPin kanssa. Ja kello tosiaan oli vasta jotain puoli yksitoista, ja ryhmäkehät oli ennustettu alkamaan kolmen aikaan.

Mentiin sitten käymään meidän mökillä, joka oli siinä aika lähellä. Max toki meni ensimmäisenä uimaan ja otettiin muutamat poseerauskuvat. En sitä viitsinyt kiusata, kun ei se tuosta kuvamallin urasta ole ikinä kovin innoissaan. Myös Nita oli mukana tutustumaan ja tottumaan miljööseen. Puolen päivän jälkeen palattiin takas näyttelyalueelle ja odoteltiin siellä kehien loppumista. Just vähän ennen ryp-kehiä alko satamaan, ja Max oli lopen kyllästynyt koko touhuun. Enää ei pärjätty, mutta eipä tuo haitannut kun saatiin paljon enemmän mitä odotettiin ! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti