3.10.2010

Epäviralliset agilitykisat 3.10

Käytiin tänään Kauhajoella Kauhajoen koiraharrastajien järkkäämissä agilityepiksissä jotka oli tarkoitettu mölleille ja ykkösissä kisaaville. Mukaan pääsivät Nita ja Moona. Tuomarina oli Sini Mäkinen, jonka radat oli tosi mukavat! Möllirata oli just niin mölli kuin pitääkin, valitettavan usein on erittäin haastavia ratoja mölliluokissa.

Photobucket
Tulos: 10 Sijoitus: 2

Aloitetaan vaikka tuosta mölliradasta johon osallistuttiin Nitan kanssa. Nitalla oli vauhtia kuten yleensä eikä ajatus pysynyt ihan jalkojen perässä. Rata suoritettiin silti vain 10 virhepisteellä! Ensimmäiset 5 pistettä tuli kolmannesta (3) hypystä. Jätin neidin lähtöön ja menin kakkoselle odottamaan, silti se jostain syystä lähti kääntymään liikaa ja juoksi suoraa kolmosen ohi. Loppurata sujui oikein mukavasti mutta samantyyppinen virhe tuli vielä viimeisellä hypyllä. Yritin olla fiksu ja leikkasin koiran takaa 13-hypyn jälkeen mutta Nita juoksi 15 ohi ennenkuin ehdin kissaa sanoa. Putkiin Nita irtosi erittäin hyvin ja olin kyllä todella tyytyväinen muutenkin!

Ihanneaika tuolle radalle oli melko löysä 50.00 sekuntia ja meidän suoritusaika 28.59s ! Nita sijoittuikin sitten maxi möllien toiseksi.

Photobucket
Tulos: 5 Sijoitus: 2

Moona on todella varma ohjattava. Se ei kyllä irtoa kovin hyvin, mutta kuuntelee tarkasti eikä ampaise mahdollisimman nopeasti seuraavalle esteelle. Meidän ainut moka tuli kepeillä (5p), ohjasin ihan surkeasti ja väärään väliinhän se lähti. Mutta muuten oikein vauhdikas suoritus eikä alittanut rimoja! Kontakteihin hidasti ihan loistavasti. Täytyykin laittaa treeniin kepit, varsinkin erilaiset tulokulmat. Myös irtoamiseen pitäisi panostaa..

Moonan tulos siis 5 virhepistettä ja sijoitus maxi-1 luokassa oli toinen. Radan ihanneaika oli 45.00 sekuntia ja Moonan suoritusaika 43.72s.. Aika täpärälle meni mutta ei kuitenkaan yliaikaa !

Photobucket

Photobucket
Rimaa hipoen.. tai sitten ei :D
Photobucket
Joku vähän ylpeenä ruusukkeestaan.

Photobucket
Odottaminen on tylsääää.

ps. Laitoin ajatuksissani väärät päivämäärät ratoihin..

2 kommenttia:

  1. Millä ohjelmalla sä teet nuo radat? Olis kiva omaankin blogiin saada ratapiirroksia kisoista ja treeneistä:)
    Hienot sivut muuten ja kivasti päivität blogia:)

    VastaaPoista
  2. Radat piirtelen flexitrackilla (löytyypi tääältä: http://auneli.pp.fi/tuomas/flextrcE.exe)
    Ja kiitti! :) pitääpä heti stalkata tuota teidän blogia

    VastaaPoista