31.7.2011

Agilitykisat Vaasassa

Tänään me sitten startattiin ensimmäistä kertaa virallisissa kisoissa Vaasassa. Tuomarina oli Mika Moilanen jonka radat oli kyllä ihan älyttömän kivoja minusta.

Kun maksit kutsuttiin rataantutustumiseen, vatsa varmaan vääntyi solmuun siitä jännityksestä. Rata oli onneksi helppo muistaa. Koirakoita makseissa oli yhteensä yhdeksän, ja me oltiin toiseksi viimeisenä. Pian mä olinkin jo istuttamassa koiraa ensimmäisellä esteelle... Rata meni kaikenkaikkiaan puhtaasti, ainut virhe tuli muurilta jossa irtoanainen osa putosi maahan. Ilmeisesti Nitan takajalat osui ja siitä tuli sitten vitonen. Mutta oon ihan supertyytyväinen! Mulla ei ollu oikein mitään odotuksia.

Radan ihanneaika oli 58 sekuntia, meidän suoritus kesti 49,81sek. Sijoituttiin kolmanneksi, ja tuomari mulle sanoi kätellessä "Ei hullummin ekoiksi kisoiksi" No ei tosiaan! :D Alla videopätkä meidän suorituksesta, kiitos kuvaamisesta Emmalle! Kuumuus taisi verottaa nopeutta.Photobucket

Photobucket
Ratapiirros

4 kommenttia:

 1. Onnea vielä! Ihan sairaan kivan näköistä menoa :) Eikun uusiin virallisiin vain!

  VastaaPoista
 2. Jossu/ Kiitos! No mä oon ilmonnut sen kokkolaan hyppyradalle ja enskuussa on seinäjoella kisat ja sieltä otetaan kaks tai kolme starttia :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania settereitä!:) Taidan jäädäkki seuraamaan tätä blogia.:D Kauhee agilitykuume vaan tuli ja pitää viel oottaa et toi meidän pentu kasvaa niin sit voi alkaa kans harrastamaan sitä.

  VastaaPoista
 4. Faline/ Kiitos! Ja kivaa, lisää lukijoita, pitäis vaan ehtiä postaamaankin vähän useammin :) Agilitykuume on paha, itse sairastin sitä ihan liian pitkään kun lähimmät esteet oli 60km päässä. Tänä kesänä helpotti <3

  VastaaPoista