16.7.2011

koirapentuja

Mun loppuviikko oli aika koiranpentutäyteinen, kun kävin pitkästä aikaa Jyväskylässä moikkaamassa Ainoa ja partacollie Ronjaa. Ronjalla on tällä hetkellä seitsämän suloista pentua, jotka täyttävät maanantaina jo seitsämän viikkoa. Nita ei tällä kertaa päässyt mukaan. Halusin jakaa teille pari kuvaa, niistä kahdestasadasta jotka kameran muistikortille tarttui..

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

5 kommenttia:

 1. Voi mitä söpöläisiä! Tekee hyvää mun ikuiselle pentukuumelle katsella yhtään blogipostausta, jonka otsikossa mainitaan pennuista.. :D Nyt en voi kyllä valittaa, etteikö minua olisi varoitettu.
  Aivan superihana toi viides kuva!

  VastaaPoista
 2. Joku on taas saanu ihan mielettömän ihania kuvia! Näistä vois mistä tahansa teettää koska vaan julisteita myyntiin. Ootko kokeillu sinne Koirafani (?) lehteen laittaa näitä? Ihan varmasti pääsis painoon, on sen verran hyviä. On mulla vaan uskomattoman taitava serkku <3

  VastaaPoista
 3. Roosa/ haha, en voinu vastustaa kiusausta jakaa näitä<3 Onneksi ite en niin oo ihastunut rotuun että olis kuume noussut. Mulla on ainoastaan joku ihme koirakuume (irlanninsetteri!!!) mutta pentujen kanssa on jotenki niin tylsää. Onhan se ihanaa aikaa, mutta mä niin nautin kun Nitan kanssa voi mennä ja tehdä kunnolla. Ja Kiitos, mäki tykkään siitä! Olin aluksi vähän epävarma että onko noi lehdet häiritseviä. :)

  Taija/ Emmä oo vielä tarjonnu mihinkään, mutta voishan sitä laittaa taas koirafaniin spostia :D Pitää vaan kysyä Ainolta että onko se ok. Ja Aino kävi kehittämässä noita ja antaa pentujen uusille omistajille kuvat, tosin ne ei ollut ihan näitä kun kaikista oli ihan yksittäiskuvat jotka otin. Mutta en viittiny ihan koko blogia tukkia pelkillä (vääränrotuisten) pentujen kuvilla ;) ja kiitos!

  VastaaPoista
 4. hyhyhyiiiiiiiii mitä sydämenvalloittajia, yäk ♥

  VastaaPoista