8.3.2012

Eläinlääkärillä

Maxilla todettiin maanantaina eläinlääkärissä eturauhasen tulehdus, jonka Moonan juoksu ilmeisesti oli laukaissut. Se sai antibioottikuurin sekä kipulääkkeeksi rimadyliä. Illalla heti ruuan jälkeen se alkoi oksentelemaan, ja ajateltiin ettei se ollut vaan tottunut lääkkeisiin. Seuraavana päivänä se sai vain hieman ruokaa joka ei pysynyt ollenkaan sisällä, koira oli hirveän felgmaattinen eikä ollenkaan oma itsensä. Se ei edes halunnut syödä. Keskiviikkona käytiin taas eläinlääkärillä, ja Max sai uudet lääkkeet. Illalla kevyt ruoka jo pysyi sisällä, ja koira piristyi huomattavasti. Nyt se on ollut taas lähes oma itsensä, ehkä hieman väsynyt. Mutta ainakin eilen se oli jo päättänyt lähteä mukaan lenkille. En kuitenkaan ottanut, olisitte nähneet koiran ilmeen kun joutui takaisin sisälle.. :D

Parin viikon päästä on kontrollikäynti ja katsotaan sitten mitä tehdään. Jos lääkkeet eivät auta, on edessä kastraatio, mutta toivotaan että Max paranee! Samalla ajateltiin kysellä josko Moona mahdollisesti ultrattaisiin... Pentuvarauksia on tullut jo nyt paljon, ja me itsekin odotetaan pentuja ihan malttamattomina. Olisi kiva saada tietoa siitä, onko siellä Moonan masussa mitään. Pakko olla! Pitäiskin ottaa neidistä jotain profiili ym. kuvia, että voisi sitten vertailla jos/kun maha alkaa kasvamaan..

Pakko vielä loppuun vähän hehkuttaa, kun mut palkittiin tänään Suupohjan koirakerhon vuosikokouksessa "Vuoden 2011 Agility kisatulokas" -palkinnolla. :) Siistiä!
2 kommenttia:

  1. Voi Maxia! Pikaisia paranemisia herralle, ja pystistä onnea ;D

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä Maxille, onnea palkinnosta ja vatsakuvia vaaditaan!

    VastaaPoista