12.3.2012

Tyhmä hylsy ja vauhdikas vitonen.

Sunnuntaina startattiin LAGUn kisoissa kahdella radalla,joiden tuomarina oli Sari Mikkilä. C-rata oli ihan kiva, mutta ei yhtään meille sopiva. Liian tiukkoja käännöksiä vauhtisuorien jälkeen, enkä mä ehtinyt ohjata koiraa ollenkaan. D-rata oli sitten pelkkää suoraa juoksemista, mutta en valita sillä se sopi meille hyvin!

C-rata:

Photobucket

Lähtö oli ihan hyvä, mitä nyt kolmoselle meno vähän valui kun A-veti niin kovasti puoleensa. Kiva kontakti puomilla, vaikkei se niin nopea olekaan. Seiskahypyn jälkeen valui hieman, varsin kaunis pakkovalssi myös.. :D Renkaalla koira päätti hypätä kehikon läpi, mulla oli hieman hidas sytytys, ja mietin hetken palaanko korjaamaan mutta en halunnut pysäyttää hyvää vauhtia joten hylky tuli kun jatkettiin seuraavalle esteelle. Putkella se sitten kielsi, varmaan mun hidastelun takia. Aalla kammottava kontakti, ja putken jälkeen kepeille pieni yhteentörmäys. Ai miten niin en osannut ajoittaa sokkaria.... Ja miksi mä kumartelen tuolla tavalla vähän väliä? Jarrutan koiraa, mikä sinänsä on ihan typerää kun vauhtia saisi välillä olla enemmänkin.

Video tuli vahingossa kahdessa osassa, koittakaa kestää! :D




D-rata:

Photobucket

Kepeille olisi pitänyt viedä paljon paremmin, olisin ovinut vaikka näyttää sen lähdön ihan kunnolla. Yllätyin miksei se hakenut kepeille niin hyvin kuin yleensä. Putkeen tuo sujahti niin nopeasti etten melkein tajunnut! siis oikeasti, se ei treeneissä juuri koskaan suostu menemään putkeen, varsinkaan jos en näytä tarpeeksi läheltä (en tiedä miksi, ennen se haki putkiin monien metrien päästä.). Kutoshypyn jälkeen hieman meinasi valua, mutta selvittiin aalle, jossa taas ruma kontakti, mur. Aan jälkeen tulee oikeasti vaan se hyppy, ja siitä suoraan keinulle. En tiedä mitä ajattelin rataa piirtäessä. :D

Keinulle mennessä neiti vähän empi, ilmeisesti viime treenien lentokeinun vuoksi. Keinun jälkeen alkoikin varsinainen vauhtipätkä, ja pituudella Nita kompastui. Raukka lensi naamalleen, en oikein tiedä mitä tapahtui. Jotenkin se yritti ponnistaa lisää vauhtia viimeiseltä kappaleelta mutta se kaatuikin alta. No, iloisesti se kuitenkin jatkoi ja ihan kivasti tuo loppu rullasi. Paitsi että tuo puomin kontakti ei oikein miellyttänyt, argh. Tältä radalta tuloksena kuitenkin vitonen, aika 48,81s. Ihanneaika radalle oli 55s.



Ai miten niin meinasin lähteä ilman lähtölupaa. Jännitti! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti