25.3.2012

Ensimmäinen LUVA!

Kuva: Petri Puskala, muokkaus Eetu Kevarinmäki.

Kuten otsikosta (ainakin agilityihmiset) saattaa huomata, meidän kisat Kokkolassa meni paremmin kuin hyvin. Aamulla startattiin kymmenen aikaan C-radalla, joka oli hyppyrata. Radalta meille tuli vitonen, ja tälläkin kertaa muurilta. Muuten olin tyytyväinen rataan, koiralla oli vauhtia ja molemmilla hyvä meininki! Radan ihanneaika oli 37sek. ja meidän suoritukseen kului aikaa 31,38 sekuntia. Tällä irtosi kilpailun toinen sija!

Videota katsoessa en kyllä voinut muutakuin nauraa noille mun ohjauksille. Näytän vähän liian paljon rommia nauttineelta Jack Sparrowlta joka juoksee Davy Jonesia karkuun ... :D

Tässä videointi radasta, jonka kaveri kuvasi ja "muokkasi" (syyttäkää sitä tuosta ihanasta musiikista) Kiitos Petrille!

Olin nokkelana ajatellut ilmoittaa koiran B ja C radalle, mutta A-rata olikin päätetty laittaa niiden väliin. B-rata alkoi vasta 13:20, ja tuomarikin oli tällä radalla eri. Mä kävin sitten välissä syömässä ja koira sai huilata autossa. Pelkäsin, että se on varsin kyllästynyt koko touhuun ja odotteluun, mutta kun päästiin radalle niin mitä vielä! sehän oli ihan tykki, ohjautui ihanasti ja irtosi niin hyvin esteille. Alun keppikulma jännitti, mutta ei mitään ongelmaa! Radassa oli oikeasti 19 estettä, mutta ehdin jo unohtaa mikä tuolta puuttuu. Rata sujui siis täysin puhtaasti, eikä aikavirhettäkään tullut. Ihanneaika radalle oli 53 sekuntia, meidän suoritukseen kului 49,10 sekuntia. Sijoituttiin tälläkin radalla toiseksi.

Valitettavasti mun personal kuvaajaryhmä häipyi paikalta jo aamulla, joten meidän ekasta luvasta ei nyt ole videota, mutta tässä kuitenkin jonkinlainen ratapiirros :)

Ensimmäinen LUVA vaati kymmenen starttia, joista viisi oli hylättyjä. Kakkoset, täältä tullaan :D....