16.10.2012

Kokeita ja unettomia öitä

Toissaviikon perjantaina isä lähti ajelemaan riekkojahtiin kohti Utsjokea Nitan ja Maxin kanssa. Siellä järjestettiin myös tämän vuoden ES-open, eli englanninsettereiden rotumestaruuskilpailu. Isän ja Nitan oli tarkoitus osallistua tuohon kokeeseen, mutta selkänsä takia isä ei pystynyt kilpailupäivänä kiipeämään tunturiin. Jani osallistui kokeeseen Moonan jälkeläisen Oskun kanssa ja ohjasi myös Nitaa. Neiti oli ollut kuulemma ihan ihmeissään oudoista ihmisistä, eikä ollut hakenut yhtä tyylikkäästi kuin yleensä. Sijoituksia ei siis tänä vuonna tullut (Viimevuonna Nita sijoittui neljänneksi!).

Samana päivänä täällä Pohjanmaalla järjestettiin Ladyt Lakialla kilpailu, johon saavat siis osallistua vain naiset. Äiti on kilpailun voittanut kahdesti aikaisemmin, Moonan & Nitan kanssa. Viimevuonna hän ei päässyt osallistumaan ollenkaan. Tänä vuonna äiti kisasi Moonan kanssa, ja koirakko vei jälleen kerran voiton kotiin! :) Nina oli kirjoittanut blogiinsa kilpailusta hyvin, kannattaa käydä lukaisemassa TÄÄLTÄ!

Ja niihin unettomiin öihin... Moona on aloittanut juoksun ja Luke on sekaisin kuin seinäkello. Se ei väsy vinkumiseenn ja huutamiseen yölläkään, joten olen saanut nukuttua parina viimeyönä vain muutamia tunteja.

14102012LadytLakialla010
Kuva: Jari Vettenniemi

14102012LadytLakialla020
Kuva: Jari Vettenniemi

2 kommenttia:

  1. Voi Luke parkaa, on se niin hirveän kohtalokasta kun ne kiimapyllyt on niin lähellä - ja silti niin kaukana! Niin ja onnea Ladyt Lakialla kisan voitosta!

    VastaaPoista
  2. Maikki/ Niinpä.. Huoh miehet :D

    VastaaPoista