1.10.2012

Mätsäri ja koirapuistoilua

Sunnuntaina Kurikassa järjestettiin Match show, ja päätin lähteä sinne Luken kanssa. Viimehetkellä päätin kuitenkin ottaa Nitankin mukaan. Päivä oli todella sateinen ja mätsäri järjestettiin hiekkakentällä. Hienot valkoiset koirani olivat nopeasti kauniin ruskeita.... :)

Luke oli todella energinen ja olisi halunnut tutustua ihan kaikkiin. Jätinkin Nitan autoon odottelemaan, ja sinne neiti jäikin mielellään koska ulkona satoi. Luken kanssa kuljeskeltiin ympäriinsä ja yritin saada sitä rauhoittumaan. Mentiin kehään aika loppupäässä. Luke seisoi ihan nätisti ja antoi hyvin tuomarin tutkia itseään. Ravi ei kuitenkaan sujunut, Luke olisi mielummin vain laukannut ja pomppinut.. Ansaitusti saatiin sininen nauha.

Nita esiintyi hyvin kuten aina, olihan se hieman malttamaton seistessä ja koitti välillä tarjota peruuttamista. Saatiin punainen nauha. Nopealla vaihdolla hain autosta Luken sinisten nauhakehään, jossa se malttoi hyvin. Luke ravasi nätisti ja jaksoi seisoa. Ei kuitenkaan sijoituttu, mutta olin tyytyväinen että sain koiran ravaamaan :) Nitakin esiintyi punaisten kehässä varmasti ja juoksi tosi nätisti. Eipä neidillekkään tullut sen kummempaa menestystä. Tuomari ei tainnut settereistä kauheasti pitää, sillä punavalkoinen irlanninsetteri Soolo ja punainen irlanninsetteri Rolle eivät myöskään sijoittuneet.

Mätsärin jälkeen suunnattiin Taijan ja koirien kanssa Kurikan koirapuistoon, että Luke pääsisi juoksemaan ja leikkimään Soolon kanssa. Lukea ei kuitenkaan muut koirat kiinnostaneet kun se pääsi irti. Se vain juoksi juoksemisen ilosta puolisen tuntia ympäri koirapuistoa :D.. Nitaa ei kiinnostanut urosten kilpajuoksut pätkääkään, vaan neiti hienohelma istui mun jaloissa ja tunki kameran eteen..

susanna
Luke kehässä. Kuva: Heljä Keski-Lusa

luke-1
Luke

soolo2
Soolo

nita-3
Nita

luke3
Luke

nitalukesoolorolle
Nita, Luke, Soolo & Rolle :)

2 kommenttia:

  1. Mulla on mennyt ihan ohi, mutta mikä tää Luke nyt on?:D

    Joskus kyl huomaa, että jotkut tuomarit tykkää tietyntyyppisistä roduista ja sijoittaa niitä. No mutta ainakin harjoitusta sai ja hyvä että sait sen ravaamaan.:)

    VastaaPoista
  2. Jenni/ Luke on mulla jonkun aikaa "hoidossa" :D Täällä postauksessa vähän lisää: http://suskijasetterit.blogspot.fi/2012/09/syypaa-mun-hymyyn.html

    VastaaPoista