10.11.2012

kuulumisia

Oon tässä muutaman viikon ajan kokeillut kuvailla tuolla mun 60D rungolla videoita koirien touhuista. Ensin oli ajatuksena kuvata jonkinlainen päivä videona juttu, mutta se vähän sitten jäi. :D Luke on ollut nyt kaikilla lenkeillä vapaana, ilman liinaakin. Tulee hyvin luokse ja hyppää lenkin jälkeen mukisematta autoon.

Maanantaina oli toinen Luken agilitykerta, ja tutustuttiin tällä kertaa renkaaseen sekä jatkettiin putken harjoittelua. Kokeiltiin aluksi ns. vauvarengasta, eli pelkkä rengas joka oli maantasalla. Luke teki tavalliseen neutraaliin tapaansa, ja kokeiltiin heti oikeaa minirengasta. Senkin tuo suoritti loistavasti, vaikka pääseekin oikeastaan kävellen läpi. Hyppytekniikkaan se tarvitsee valtavasti treeniä, ennenkuin sille voi nostaa edes rimoja korkeammalle.

Putken Luke on tajunnut jo todella hyvin, ja lisäsin itsekin vähän vaustia. En huitanut tälläkään kertaa käsillä, ja namin se sai putken päähän jätetyltä alustalta. Sain Lukeen kivasti intoa ja vauhtia kun juoksin vähän itsekin. :) Siitä leivotaan vielä hieno agilitykoira!


6 kommenttia:

 1. Ihana video.:) Kannattaa muuten ladata noi videot esim vimeoon niin tulee parempilaatuisena.:) Kiva kattella videoo joka ei oo mikään treenivideo, liian harvoin sitä tulee kuvattua mitään muuta kuin jotain treenipätkiä.

  VastaaPoista
 2. ihana video!:) varmaan jo kysyinkin sulta joskus, mut lahopäänä en muista et mistä sä ton sun 60D.n ostit?:)

  VastaaPoista
 3. haaste!:)
  http://huiskuhantammme.blogspot.fi/2012/12/kukin-tyylillaan.html

  VastaaPoista
 4. Teillä on aivan sairaan mahtava ulkoasu♥.♥

  VastaaPoista
 5. Teille ois haaste :)
  http://sylirotta.blogspot.fi/2012/12/haasteellista.html

  VastaaPoista
 6. Jenni/ aijaa! täytyy tutkia jos vielä videoita innostun postaamaan. :)

  Huiskuhäntämme/ Ööö. Tilasin muistaakseni magnet-e'stä.. :)

  Mima/ Kiitos!

  VastaaPoista