27.10.2014

Uusi ulkoasu

Kuten ehkä jotkut jo huomasivat, ulkoasu muuttui jälleen. Tällä kertaa olen kuitenkin niin tyytyväinen, että tällä mennään toivottavasti vielä pitkään. Voi olla että taustaan ja muualle tulee pieniä muutoksia, mutta banneriin olen kerrankin todella tyytyväinen.Tulihan siitä aika hempeä, mutta mä tykkään! Mitäs mieltä te olette? Bannerista iso kiitos Never forget to smile blogin Maijalle :)

6 kommenttia:

 1. MIELETÖN <3 tykkään kovasti, jotenkin söpö ja herkkä.

  VastaaPoista
 2. Aivan mieletön! Vitsi muuten miten toi Tuuli on mahtavan näköinen, en oo tiennyt, että enkuissa on myös mustavalkoisia.:) Alkoi vähän miettimään, että sopisko tollanen pikkumusta Elsan kaveriksi.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, musta on tosi hämmentävää miten moni on ihmetellyt Tuulin väriä :D "blue belton" on aika yleinen väri, Seinäjoellakin kaikki muut oli mustavalkoisia paitsi Nita ja yksi uros. Tuuli onehkä mun makuun turhankin tumma yksilö, jotenkin bretonimainen väritys XD

   Poista
  2. Mä oon nähnyt täälläpäin lähinnä oransseja, ei taida UKH:n treeneissäkään olla yhtään blue beltonia.:D Eihän sitä ole kauheesti noihin englantilaisiin tutustunut, kun tuntuu treeneissä olevan enemmän mannermaisia kanakoiria. Taitaa nämä mustavalkoiset olla vähän harvinaisia muutenkin, kaikki luulee Elsaa stabyksi ja sitten kun sanoo, että se on bretoni niin moni ihmettelee, että onko niitä mustavalkosiiki.:P Itse en ole kauhean otettu, kun Elsaa luullaan stabyksi, musta se on aivan liian kevyt ja pitkäraajainen stabyksi.

   Poista
  3. No jopas on kumma :D Yleensä tricci on se harvinaisin väri ainakin käyttöpuolella. Meillä nyt sattuu olemaan niitä, kun eräillä on uskomuksia.

   Poista