1.3.2016

Henkilökunta

En ole aikaisemmin tainnut esitellä itseäni sen kummemmin täällä blogin puolella. Aluksi kun blogia seurasivat lähinnä kaverit, vanhemmat ja tutut. Lukijakunta on tässä kuuden (!!) vuoden bloggaamisen aikana kasvanut pikkuhiljaa ylöspäin, ja muutama päivä sitten kilahti bloggerin kautta 120 seuraajaa täyteen. Mahtavaa!

Kerroin itsestäni hieman "Koiramainen aikajanani" -postauksessa, mutta tällä kertaa keskitytään muuhunkin kuin koiriin. Pawsomness blogista alunperin sainkin inspiraatiota esitellä itseäni teille lukijoille hieman paremmin. Minua ei ole kukaan mukaan haastanut - mutta täältä pesee!

minäjadoget_2

Nimeni on siis Susanna, tuttavallisemmin Suski. Kuten ehkä blogin nimestä olettekin arvanneet. Olen 22-vuotias, ja opiskelen kolmatta vuotta ammattikorkeakoulussa. Tarkoitus olisi valmistua reilu vuoden kuluttua kulttuurituottajaksi, erityisesti tapahtumatuotantoon suuntautuen. Yleensä tämän jälkeen kuuluu kysymys "mikä susta siis oikeasti tulee? Mitä sä teet isona?".

Mulla on aina ollut hirveästi luovia harrastuksia, mutta ei niistä ammatiksi saakka olisi ollut. Kulttuurituottajana pääsen työskentelemään luovien alojen parissa, luomaan muille mahdollisuuden itsensä toteuttamiseen. Jos olette vieläkin ihan pihalla, niin kerrottakoot että suoritin viime keväänä työharjoitteluni tuotantoassistenttina Provinssissa. Koordinoin ja rekrytoin heidän koko vapaaehtoistyönsä. Eli mun alla oli karkeasti sanottuna noin 1500 työntekijää.

hhhh


Harrastin musiikkia noin kymmenen vuotta, siitä suurimman osan ajasta soitin bändissä bassoa. Meillä oli mukava, tiivis porukka jonka kanssa tehtiin pieniä keikkoja lähialueen tilaisuuksissa, firmojen pikkujouluissa ja paikkakunnan tapahtumissa. Musiikkiharrastus on jäänyt, ja bändikin hajosi kaikkien muuttaessa opiskeluiden perään ympäri suomea. Vapaa-aika kuluu nykyäänkin erinäisten DIY-projektien ja käsitöiden parissa. Nykyään puran luovuuttani suurimmaksi osaksi valokuvaamisella. Myös musiikki on mulle edelleen tärkeää, ja nautin keikoista ja joka kesä on päästävä festareille rymyämään.

Liikun paljon luonnossa, hyvän kuvan toivossa en pelkää pudottautua polvilleni kuralammikkoon (onneksi on hyvät varusteet :D) ja tykkään tehdä remppahommia. Olen kuitenkin todella tyttömäinen tyttö. Rakastan laittautumista, tekoripsiä, kiharoita ja kauniita vaatteita. Jotenkin olen löytänyt meikkaamisesta yhden tavan toteuttaa itseäni ja luovuuttani. Naamiaisten suhteen parempi överit kuin vajarit.

meitsiii2

Tykkään myös pelata videopelejä. Mikäs sen parempaa, kuin vapaana viikonloppuna kerääntyä kavereiden kanssa Skypeen ja uppoutua fantasiamaailmaan mättämään vihollisia? Suosikkipelejäni ovat tällä hetkellä Counter Strike: Global Offensive ja League of Legends. Myös Skyrim, Sly 4 ja Ni No Kuni eksyvät näytölle usein. Laneille, eli verkkopelitapahtumiin, on päästävä vähintään kerran vuodessa.

Laitan paljon kotia ja nautin sisustamisesta. Lemmikit ja vaalea koti eivät aina ihan sovi yhteen, mutta kyllä sitä aina keinot keksii. Asun kivassa rivitalon päätykaksiossa yhdessä poikaystävän kanssa. Hän on monien blogissakin näkyvillä olevien kuvien takana!

love

Eläimet ovat aina olleet mulle se ykkösjuttu, ja etenkin koirista on muodostunut elämäntapa. Ne eivät ole koko elämä, mutta tekevät ainakin mun elämästäni kokonaisen. Koiramaailmaan kipinä on syttynyt vanhempieni kautta. He ovat tukeneet koiraharrastuksiani aina, ja kotona on ollut koiria enemmän kuin kahdella kädellä ehtii rapsutella. Isäni on kasvattanut settereitä yli kymmenen vuotta, ja molemmat isovanhempani ovat olleet koiraihmisiä. Edesmennyt isoisäni oli aikanaan arvostettu suomenajokoirakasvattaja. Mitä muutakaan näillä korteilla olisi voinut syntyä, kuin hullu koiranainen? :D

Toivottavasti jaksoitte lukea postauksen loppuun saakka, ja saitte siitä jotain irti. Minusta itsestäni ei löydy kovinkaan paljon valokuvia, sillä olen lähes aina kameran takana. Suurimmaksi osaksi oma naama taltioituu puhelimen muistiin tai snapchattiin, joten laatu on mitä on.

11 kommenttia:

 1. Susta tuntuu löytyvän tosi monta puolta :) Ja sehän on vain positiivista. Hyvä esittely ja hienoja kuvia, tykkään paljon bloginkin ulkoasusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin taitaa löytyä :D Tosi mukavaa että tykkäät!

   Poista
 2. Ihanaa lukea tälläsiä postauksia! Aina on kiva tietää minkälainen tyyppi siellä näytön takana on! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Mustakin on tosi kiva tietää, että kukas sitä blogia oikein kirjoitteleekaan :)

   Poista
 3. Ja aivan ihana uusi banneri! :) latautui mulle vasta kommentin jättämisen jälkeen niin siksi kommenttispämmäys..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei haittaa, tänne saa kommentoida niin paljon kuin huvittaa :D Tosi kiva että tykkäät!

   Poista
 4. Tosi kiva postaus! Mä harvemmin kommentoin tällaista etenkään koirablogeihin, mutta nyt on kyllä pakko sanoa, että sä olet aivan älyttömän kaunis! *sydän ja itkusilmäemoji, mäkin haluan:D*

  Hymy Hännässä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kamala, tässä ihan punastuu :D Kiitos tosi paljon!!

   Poista