6.3.2016

Rally-tokokisoissa

Tänään startattiin Nitan kanssa toisissa virallisissa Rally-tokokisoissa. Ne järjestettiin meidän omassa treenihallissa, ja tuomarina oli Krista Karhu.

DSCN8399

Rata oli musta tosi kiva, kun ei heti alussa ollut jotain tylsiä pysähdyksiä ja väkertämistä. Sai kunnon draivin päälle! Tuloksena ALOHYV 92p. Mulla oli aluksi vähän nihkeä fiilis radasta, mutta videota katsellessa se kyllä muuttui täysin toisenlaiseksi. Nita on niin ihanasti kuulolla, ja tekee kaiken häntä vispaten. Mun jännittämisen eteen saadaan kyllä tehdä vielä paljon töitä, teen koko ajan radalla pieniä typeriä virheitä. Nyt ollaan kuitenkin askeleen lähempänä koulutustunnusta, ja kuukauden päästä onkin jo seuraavat kisat.2. -1 KYL. En antanut Nitalle tarpeeksi tilaa ja se osui kartioon.

5. -3 OV. Olin itse pujottelun ja spiraalin jälkeen ihan pää pyörällä, ja uusin vahingossa tuon 270* käännös vasempaan kyltin. Luulin että Nita ehti istua käännöksen päätteeksi, vaikka eihän se istunutkaan. Tuomarikin oli kuulemma näyttänyt hämmästyneeltä.

7. -3 UUSI. Unohdin, ettei kyltin päätteeksi tarvinnutkaan istua.

10. -1 TVÄ. Annoin Nitalle epäselvän käskyn ja se jäi mun vauhdista.

Tuomarin kommentti: "Ilmoita uusimiset selkeämmin ja ajoissa, että tuomari ehtii rekisteröidä. Muuten hienoa menoa :)".

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Nita on kyllä iloinen kaveri! Vihdoinkin sille sopiva harrastus :D

   Poista
 2. Hyvältä näyttää, Nita tekee ihanan iloisesti hommia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nita on kyllä super. Rally on meille tyädellinen laji, kun ei tarvitse viilata pilkkua :)

   Poista
 3. Ehdit kyllä jo tuossa 270 asteen uusimiskohdassa seuraavan tehtäväkyltin aloituspaikalle - jännä ettei siitä tullut mitään miinuksia? Säännöissäkin sanotaan, että "Tehtävä tulee uusia ennen kuin koirakko on aloittanut lähestymisen seuraavaan tehtävään.". Ehkä tuomari oli rennompi alokasluokassa, mutta kannattaa kuitenkin muistaa jatkossa =)
  - Saara

  VastaaPoista
 4. Jonnekin jäi tuosta lopusta: Muutoin kyllä todella iloisen näköistä menoa! Nita tekee todella kivasti ja innolla!
  - Saara

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tajusin sen itsekin ja ihmettelin miksei siitä tullut sanktiota. Oli radassa mun mielestä muutama muukin pikkuvirhe, josta olisi voinut rokottaa. :D Olin niin jännittynyt, että uusin koko kyltin ihan turhaan. Täytyy yrittää saada oma pää kuntoon kisatilanteissa!

   Poista