19.9.2016

Puhelinkuvia ja sekalaisia kuulumisia kesältä

pitkästä aikaa päätin tulla jakamaan teille puhelinkuvia. Jos seuraatte meitä instagramissa, on osa kuvista varmasti jo sieltä tuttuja. Uuden päivityksen jälkeen olen myös lisäillyt pieniä videopätkiä meidän arjesta, eli jos sellaiset kiinnostaa niin kannattaa käydä kurkkaamassa :)

kollaasidoge
1. Kesällä me Hertan kanssa pyörähdettiin muutamassa mätsärissä, joissa se sijoittui oikein malliikkaasti. Hieno showpiskini! 2. Uimassakin käytiin vähän väliä, vaikka se ei aina ihan sujunutkaan. Nyt kesän loppuessa Hertta kuitenkin pysyy jo pinnalla. 3. Mun syntymäpäivänä lähdin kavereiden kanssa käymään yksillä, ja Herttainen pääsi mukaan. Siinä se kiltisti hengaili ja nautti saamistaan rapsutuksista. 4. Koirapuistoiltiin mun mittarilla paljon, ja Hertta sai monta kivaa koirakamua.

kollaasidoge2
Ihana punavalkoinen irlanninsetteri Riimi tuli hoitoon loppukesästä, ja näistä kahdesta on tullut ihan parhaat kaverit. Hertalla  ja Riimillä on jotenkin niin samat jutut, ja ne viihtyvät toistensa seurassa.

kollaasidoge3
1. Hertan asennot on jotain käsittämätöntä välillä :D Miten noin mutkalla pystyy nukkumaan? 2. Hallilla ollaan käyty treenaamassa rally-tokoa, molempien tyttöjen kanssa. 3. Agilityäkin ollaan tehty paljon! Hertta palkkautuu leluilla tosi hyvin. 4. Muuttolaatikosta löytyi kiva pehmolelu, joka ei ollut tarkoitettu Hertan hampaisiin...

kollaasidoge4
1. 2. Hertan kanssa kolautettiin päät yhteen, ja sain siitä tosi kivan mustan silmän pitkäksi aikaa. 3. Ollaan myös jahdattu Pokémoneja pitkin Seinäjokea julkaisupäivästä saakka. 4. Hertta oli mukana Match Show:n järjestelyissä. Ihan tyhmää kun mitään ei saanut ottaa pusseista, jotka oli täynnä kivoja leluja ja herkkuja. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti