6.9.2016

Vuosi sitten...

..Sain vihdoin hakea ensimmäisen oman koiran, Hertan, kotiin. Monen vuoden haave toteutui, enkä voisi edelleenkään olla iloisempi tästä otuksesta.
  rakkaudet

herttajanita2016

Vuoden sisään on mahtunut kaikenlaista, etenkin oma arki muuttui, noh, aika radikaalisti. Kahden koirattoman vuoden aikana kävin lenkillä ihan naurettavan vähän. Niin vähän, että määrä on laskettavissa kahden käden sormilla. Nykyään lenkkeily kuuluu arkirutiineihin, ja tuntuu että omakin pää hajoaa jos ei pääse nauttimaan raittiista ulkoilmasta. Nykyään arjessa on muutenkin paljon kaikkea mielenkiintoista. Parina kertana viikossa suunnataan Hertan kanssa hallille treenaamaan, ja ne on sellaisia pieniä arjen kohokohtia. Viikonloput menee harrastuksissa, kisoissa tai ihan vain luontopoluilla koirien kanssa retkeillessä. Ja se on sitä, mistä minä ainakin nautin.

isopienipää

Hertta on sellainen johon kaikki ihastuvat. Lenkeillä vatsaantulijat kehuvat koiran ulkonäköä, ja naapurit tykkäävät rapsutella. Mikäs siinä, kun myös Hertta rakastaa lähes kaikkia ihmisiä, ja nauttii täysillä saamastaan huomiosta.

nitaherttispieniiso

Halusin vain tulla jakamaan teille muutaman vertauskuvan. Melkosiesti on koira kehittynyt, ja musta tuntuu että se vain kaunistuu päivä päivältä. Ihana Hertta!

hertta14kk

8 viikkoa

6 kommenttia:

 1. Hertta on kyllä kaunis! Meitä tuli kerran Jyväskylässä pun. irlanninsetteri lenkillä vastaan ja mä tuijotin monttu auki kun se oli niiiiin hiano!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mäkin niin tykkään setterin ulkonäöstä, setteribongaus on yksi harrastukseni kun liikun ympäri suomea :-D

   Poista
 2. Hertasta on kasvanut todella hieno! :) Aika menee todella nopeaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vuosi kyllä meni ihan yhdessä hujauksessa :D

   Poista