19.11.2011

aurinko laski puiden oksille, se oli ehkä upeaa

Tänään neitoset pääsi ekaa kertaa hierojalle, josta viimepostauksessa mainitsinkin. Päästiin ihan privahuoneeseen! Yhtä koiraa hieroi kaksi tyyppiä, ja aluksi kumpaakin vähän jänskätti. Ne nautti hirmusti rapsuttelusta, mutta Misty ei ois millään mennyt kyljelleen. Sain sen kuitenkin rentoutumaan ja nauttimaan tilanteesta. Nitalla oli koko ajan hirmusti asiaa, se vain ulisi ja ölisi, piti omaa showta. Se jopa laittoi silmät kiinni :D

Misty sai kovasti kehuja kunnostaan. Olenhan minä tiedostanut että tuo on todella hyväkuntoinen yksitoistavuotiaaksi, mutta oli silti kiva kuulla se myös ventovieraiden suusta. Mistyltä löytyi vähän kireyttä takapäästä, mutta etupää oli kuulemma todella hyvä. Ja koirasta kuulemma näki, että sitä on ennenkin käsitelty. Minä kun aina välillä telkkaria kattoessani oon vähän hieronut ja venytellyt yhden kirjan kuvien mukaisesti noita. Venyttäessä Misty itse venytti varsinkin takajalkoja. Nitalla oli kans takapää jumissa, lähinnä reiden takaosa ja alaselkä, vähän niinkuin epäilinkin sillä tuo on alkanut pureskelemaan ja nuolemaan taas takajalkojaan. Saatiin venytys ja hierontaohjeita vähän jatkoon.

Oli tosi positiivinen yllätys, että kumpikin oli kuitenkin hyvässä kunnossa. Täytyy Nitaa jatkossa käyttää hierojalla aina silloin tällöin (kerran/pari vuodessa) kun se kuitenkin on aktiivisessa agilitykäytössä. Kummatkin nukkuu tyytyväisenä! Nita tosin ehti äsken käydä ryöstöretkellä keittiössä ja ehti syödä aika reilusti voita. . .

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
VANHA KOIRA on ihan paras kirja! Se on niin symppis, suosittelen koiravanhusten omistajia lukemaan tämän kirjan :)

Photobucket
Myös Nicholas Dodmanin "Koira joka rakasti liikaa" on yks mun suosikeista.

2 kommenttia:

  1. http://tuikkis.blogspot.com/2011/11/kilpailu.html Tarvis osallistujia :)

    VastaaPoista
  2. http://tuikkis.blogspot.com/2011/11/kilpailu.html Tarvis osallistujia :)

    VastaaPoista