6.11.2011

Vöyrin kisat

Lauantaiaamu hurahti Vöyrillä agilitykisoissa. Herätys soi kuudelta, ja seitsämältä oltiin Nitan kanssa autossa. Halusin olla paikalla jo heti kahdeksalta kun minit alkoivat, maksien rataantutustuminen oli vasta yhdeksältä. Minien aikana ehti hyvin painaa radan mieleen ja medien kilpaillessa sai lämmiteltyä ja viriteltyä koiraa..

Meidän osalta kisat ei menneet ihan putkeen, vaan me kasvatettiin sitä kuuluisaa hyllyriviä kahden startin verran. Kummaltakin radalta hylky väärästä radasta :D Enkä voi syyttää muutakuin itseäni.

A-rata näytti tältä:

Photobucket

ja meidän suoritus tältä: (Kiitos susannalle videosta!)Hylky tuli siis kolmannelta hypyltä, koira juoksi ohi hypyn, oli matkalla vissiin Aalle. Ja minä fiksuna seisoin hypyn takana kutsuen koiraa luokse, väärinpäinhän se hypyn meni. No loppuratakin on mitä on, en ole kovin ylpeä. Mutta Nitassa on vauhtia. Ja sillä on kivaa. :)

B-rata..

PhotobucketTähän rataan olen aika tyytyväinen, jos hylkyyn nyt voi olla. Kaikki meni hyvin siihen asti, kunnes se puomi vei putkelta voiton. Ja lopussa sitten vähän tuli löysäiltyä kun hylky oli jo tullut, en ihan ollut tarpeeksi nopea, kun koira oli jo tuolta putkesta pihalla. Mutta tässä oli sitä vauhtia ja intoa, mitä on kesälläkin ollut. Hallitreeneissä Nita on ollut kamalan vaisu viimeaikoina, nyt sillä oli vauhtia ja se irtosi oikeasti. :)

Huomenna treenit, jee! Sit jos ilmottautuis vielä joulukuun alussa oleviin Lagun kisoihin seinäjoelle.

1 kommentti:

  1. Koiralla näyttää todellakin olevan hauskaa agiradalla!! :) Lienee teillä vilskettä kotonakin, kun on noin monta iloista hännänheiluttajaa! :)

    VastaaPoista