22.11.2011

Parit treenit

Sunnuntaina oli Marja-Liisa Mäenpään koulutus KauKon hallissa Kauhajoella. Radalla ei ollut ollenkaan kontakteja ja se oli ihan superia, kun sai keskittyä ohjauskuvioihin. Nita oli ihan älyttömän pätevä! Kaikki vaan jotenkin sujui. Tottakai me jouduttiin ottaa uudelleen hankalimpia kohtia, mutta neiti jaksoi niin kovasti yrittää, häntä heilui ja se oli ihan innoissaan. Luulin alun (1-4) olevan hankala, mutta se sujui heti ensi yrittämällä. 15-19 tuotti hieman päänvaivaa mun oman ehtimiseni takia, tuo saa pituuden ja putken jälkeen niin älyttömästi vauhtia että 17 hypyn jälkeisen puolivalssin oikein ajoittaminen vaati pari uusintaa. Marja-Liisa kehui meitä kovasti, ja oli muutenkin todella tsemppaava. Tälläinen treeni teki niiiiiiiiin hyvää meille! oon muutamista treeneistä lähtenyt tosi pahoilla fiiliksillä (ai miten niin herkkis?). Oli kuitenkin kiva saada onnistumisia ja positiivistä palautetta.

Photobucket
Sunnuntain treenirata

Eilen (maanantaina) oli Maalahdessa viimeiset Andreaksen treenit. Harmittaa, mutta on kyllä ollut ihan superia käydä kaheksan viikon ajan siellä harkkaamassa. Ollaan saatu ihan tosi paljon irti ja varsinkin minä oon oppinut ohjaamisesta paljon uutta. Vielä kyllä pitäisi saada siitä paljon sujuvampaa.
Meidän harkoissa oli kuitenkin eilen YLEN kuvausryhmä! Päästään ehkä telkkariin, jeee. :D  no kuitenkin, treeni oli eilenkin ihan superhyvä. Kouluttajakin kysy että mitä mä oon tuolle koiralle tehnyt kun sen meno on ihan erilaista, ja totesin että käytin sen hierojalla. Ja sen kuulemma huomaa, pakko myöntää että olen samaa mieltä. Kepitkin sujuu nykyään tosi hyvin. Luulin että ollaan päästy lentokeinuista yli, mutta eilen se sitten veti kauniisti sieltä alas. Pari muistutusta ja neiti malttoi pysähtyä, mutta harmittaa vähän. Onneksi mulla on kotona tuo keinu, niin voi vähän vahvistaa sitä.

Radalla 9-12 oli melko haastava kohta, mutta saatiin se sujumaan aika hyvin. Putken jälkeen, ihan hypyn kohdalla persjättö, koira hypyn yli ja toinen persjättö ennen keinua. Tuli vähän kiire, mutta kyllä se alkoi sujumaan kun sai ajoitukset kohdalleen. 12-19 oli myös melko haasteellinen, varsinkin keinun jälkeiseltä hypyltä koiran saaminen A-esteen sijaan putkeen. Hypyllä siis tehtiin tavallaan puolivalssi, jolla koira vedettiin putkea kohti, ja sitten rintamasuunta kohti putkea ja koira putkeen. Eikä Nita edes kuvitellut menevänsä Aalle, mikä oli aika iso juttu, tuo on niin kontaktihullu! 16 hypyn jälkeinen valssin ajoitus tuotti myös vähän päänvaivaa, mutta selvittiin siitä kunnialla.
Treeneistä joi tosi hyvä maku suuhun, kauhulla vaan odottelen niitä paikallisuutisia....

Photobucket
Maanantain treenirata

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti