6.2.2012

sometimes, i get a good feeling!

Tänään alkoi meidän ohjatut treenit, jotka kestävät kahdeksan viikkoa (treenit kerran viikossa). Meillä onkin ollut tässä pieni "tauko" sillä ainoastaan tammikuulla osallistuttiin koulutuspäivään ja viimeviikonloppuna kävin hallilla treenaamassa kontakteja ja keppejä. Tuota ennen kisattiin joskus joulukuulla ja ohjatut treenit loppui marraskuussa..

Taukoilu oli tehnyt hyvää. Tuo vinkui ja haukkui jo autossa, kun tajusi että tultiin hallille. Lämmittelyssä se veti ilospurtteja ja syöksyi uppohankeen, pieni oli niin täpinöissään. Radalla se oli ihan älyttömän eloisa, vauhdikas ja jopa vähän haastoi mua! jos tein virheen, en pysähtynyt vaan jatkoin matkaa. Nita nautti treeneistä, ja niin nautin kyllä minäkin! Oli niin ihana pitkästä aikaa ohjata eloisaa otusta, ja saatiin kouluttajaltakin positiivistä kommenttia, meidän menoa oli kuulemma kiva katsoa. :)

Rata näytti tuolta (kuva alempana). Sopivasti haasteita ja vauhtipätkäkin! Alku meni ihan ok, tosin ensin yritin toisen hypyn jälkeen juosta vähän turhan lujaa, ja koira hukkui. Piti siinä vähän himmailla. Putki taas oli sitten niin vauhdikas että piti ihan tosissaan juosta että sain sen ohjattua neloshypyn kiertoon. Kontaktit oli jostain syystä paljon varmemman tuntuisia ja nopeita. Jotain tuon koiran pään sisällä on tauon aikana varmasti tapahtunut! :D

Kepeille vienti oli hieman haasteellinen, mutta persjätön kanssa se onnistui hyvin. Yritin tosin kaiken aikaa antaa Nitalle liikaa tilaa ja käytiin turhan lähellä puomia. Kepit oli vauhdikkaat eikä yrittänyt ryöstää. Lopussa sitten hiottiin vähän tuota A-hyppy-hyppy-putki-hyppy kohtaa, lähinnä esteet 16 ja 17 oli hieman hankala ajoittaa, 16-hypyn jälkeen spurtti, persjättö ja koira hypylle. Sai ohjaajakin juosta kun koira oli niin nopea, mutta ei voi valittaa.

Photobucket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti