17.2.2012

tyttö sinä olet tähti.

Tänään tuli vihdoin Hööksiltä tilaamani jutut! Tilaus sisälsi tähtikuvioidun fleecemanttelin ja köysipallon. Pallosta tuli heti uusi lemppari, eikä neiti olisi millään malttanut siitä luopua. En kuitenkaan antanut sen sillä kauaa leikkiä, että säilyisi mielenkiinto. Pidän tuon treenileluna, koska olen huomannut että lelut jotka ovat koko ajan tarjolla, eivät treeneissä kiinnosta. Tähtimantteli oli ihan hyvän kokoinen, ehkä vähän liian iso. Parempi kuitenkin niin, tuo ainakin näyttää suojaavan tosi hyvin!

Maanantaina mä väkersin myös sellaisen kuivaus-/viilennysmanttelin vanhasta pyyhkeestä. Siitä tuli kuitenkin jostain syystä ihan älyttömän suurikokoinen ja se vaan valuu Nitan päältä. Maxille se on ihan ookoo. Eilen päätin kuitenkin pestä Nitan, ja pääsi uusi "kylpytakki" käyttöön. Piti vähän hakauneuloilla kiinnittää sitä kaula-aukkoa pienemmäksi että pysyi päällä. :D Loppuun laitoin vielä parit kuvat viimeviikonloppuiselta lenkiltä.

Photobucket
Tähtimantteli!

Photobucket
Moona

Photobucket
Nita tarkkailee 

Photobucket
hessu hopo...

Photobucket
Vanha ja viisas!

2 kommenttia:

  1. Aito oikea narupallo, tiesinhän sen olevan hitti! :D Hieno on tähtimanttelikin!

    VastaaPoista
  2. Roosa/ Jep! Tänään testasin epiksissäkin palloa ja voi että tuolle saikin hyvin kierroksia sen avulla. :D Narupallot ftw!

    VastaaPoista