17.5.2012

Haaste

Meille oli heitetty kommenttiboksiin pari tunnustusta sekä hyvän mielen haaste, ja päätin tuon jälkimmäisen haasteen ottaa vastaan, sillä tunnustuksen olen tehnyt jo aikaisemmin. :) Hyvän mielen haasteen meille antoi Kettuterrieri Aapo. Itse en aio haastaa ketään, sillä monessa seuraamassani blogissa tämä on jo kiertänyt.

Photobucket
Lähdettiin kameran kanssa metsään pakoon, kun olohuoneeseen oli pystytetty kisakatsomo... :D

Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa (jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää).
Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle. Kerro heille, että ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen).


Aurinko - .. ja kesä ;) Mulla on viimeisten viikkojen aikana ollut ihan tuplasti enemmän energiaa kuin talvella, kiitos auringonpaisteen. Kauniilla säällä nyt ei vaan voi olla huonollla tuulella!

Tavoitteiden saavuttaminen - Mä asetan usein itselleni tavoitteita, ihan pieniäkin sellaisia. Se tunne, kun onnistuu tavoitteissaan on mahtava.

Kotiin tuleminen - Se on oikeasti niin parasta tulla kotiin kun neljä koiraa tulee tervehtimään aina yhtä iloisesti. Oli sitten poissa pari minuuttia tai monta päivää :)

Agility - En mä oikein edes tiedä miten tämän voi selittää, mutta ainakin muut agilityharrastajat ymmärtävät. Vaikka toisinaan on päiviä kun mikään ei onnistu, olo radalla on kuin rautakangella ja koira on muuttunut kuuroksi, on aina yhtä kiva mennä treenaamaan. Varsinkin kun Nitasta huomaa miten iloinen se on radalla

Koiranpennut - Mä voin katsella koirapentujen touhuja monta tuntia kyllästymättä.

Leikkivät koirat - Mun tekee usein mieli nauraa ääneen kun Nita heittää itselleen palloa ja juoksee päättömästi sen perässä, tai kun se ärsyttää muita koiria niin kauan että joku lähtee sen perään juoksemaan. :D Miten joku voikin riemastua niinkin pienestä asiasta kuin tennispallo?

Musiikki - Koirien lisäksi musiikki on mulle todella tärkeä harrastus. Musiikin kuuntelu ja soittaminen auttaa pahaan oloon :)

Valokuvaaminen - On todella kiva saada positiivistä palautetta kuvistaan, varsinkin jos omasta mielestään on onnistunut jossain!

Temppujen opettaminen Mistylle - Misty on niin sympaattinen kun sille opettaa jotain. Rouva on hieman hidas tajuamaan, ja omalla tavallaan niin jääräpää ettei suostu ihan kaikkeen vaikka tarjolla olisi mitä herkkuja (Nita on täysin vastakohta). On ihan eri tavalla palkitsevaa opettaa Mistyä kuin Nitaa :D On myös kiva nähdä miten paljon Misty piristyy kun saa tekemistä.

Photobucket
kevät!

Mä en keksinyt ihan kymmentä, antakaa anteeksi! :D Osa on varmaan myös huomannut uuden ulkoasun, josta olen todella kiitollinen Roosalle. Oot paras!

1 kommentti: