6.5.2012

Muutama agilitystartti

Eilen käytiin Seinäjoella LAGUn järjestämissä "vappukisoissa". Olin ilmoittanut Nitan taas vain kahdelle radalle, agility sekä hyppy. Ensin oli vuorossa agilityrata joka vaikutti vähän sekavalta. Nita oli ihan yli-innokas ja pelkäsin että se keksii taas että rataa voi suorittaa miten itseä huvittaa. Neiti oli kuitenkin hyvin kuulolla vaikka sillä oli ihan älyttömästi vauhtia!

Nitaengset4

A-radalta tuloksena harmillinen 5, hidastin koiran liian myöhään keinulle ja se ehti hypätä ylösmenokontaktin yli. Alasmenossa ei kuitenkaan ollut ongelmia. Ihanneaika radalle oli 54s. ja meidän suoritus kesti 45.90s. Sijoituttiin kuudenneksi, hurraa!

Photobucket
A-rata

B-rata oli hyppyrata. Se näytti ihan liian helpolta ollakseen oikeasti helppo, ja hylkyhän me sieltä haettiin. Olin auttamattomasti jäljessä jo putkella, ja koira otti kunnon spurtin. Se hyppäsi nätisti muurin mutta juoksi aidan ohi, ja hyppäsi sen väärin päin. Mä en enää keskittynyt ja koko loppurata oli pelkkää pelleilyä. Kepit ei onnistunut ollenkaan ja rimat kolisi... jätettiin loppurata suorittamatta :D

Photobucket
B-rata
Nitaengset2

Nitaengset3

Nitaengset

Kuvista kiitos Kati Kuuttilalle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti