20.5.2012

Pietarsaari 19.5

Eilen herätyskello soi kuudelta aamulla, ja ennen seitsämää oltiinkin jo autossa matkalla Pietarsaareen. Oltiin sovittu kimppakyyti Minnan ja suomenlapinkoira Ruutin kanssa, mutta Ruuti oli satuttanut itsensä helatorstaina Kokkolan kisoissa, lähdettiin me Nitan kanssa kahdestaan. Ajomatka tuntui ikuisuudelta, ja aamupalaksi kiskoin energiajuomaa :D Päästiin kuitenkin kisapaikalle vähän ennen yhdeksää, ja maksien rataantutustuminen alkoi vasta 9:30

Tuomarina oli Rauno Virta ja A-rata vaikutti ihan kivalta. Tiesin kyllä heti että nyt kolisee muuri, kun se oli sen verran hankalassa paikassa. Ihanneaika radalle oli 45 sek. Meidän suoritukseen meni 37,32 sekuntia ja tulokseksi 5 (voi muuri.). Sijoituttiin kuitenkin ensimmäiseksi tällä suorituksella! :) istuskeltiin Nitan kanssa sitten odottamassa seuraavaa rataa, kun kisojen varatuomari Eija Berglund kävi kehumassa että hienon näköistä menoa. Hihii!



B-rata oli hieman kiemuraisempi. Meillä lähti heti alku vähän takkuillen kun olin itse pahasti myöhässä. Tällä radalla kontaktit oli kuitenkin huomattavasti paremmat kuin edellisellä, mutta se näkyy kyllä ajassa. Ihanneaika oli 50sek ja meidän aika oli 52,04 sekuntia, lisäksi 5 kepeiltä ja sijoituttiin toiseksi. Tälläkään radalla ei kellekään irronnut luvaa.

Täytyy kyllä nyt treenata myös tuota keppien aloitusta. Jostain syystä kisatilanteessa aina varmistelen ja painostan koiraa, kun treeneissä se kuitenkin hakee kepeille hyvin ja osaa aloittaa ne oikein ihan itse. Myös muuri menee tehotreeniin!



Kiitos videoista Tanjalle! :)

nitapalkinnot
Palkintopose ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti