31.5.2012

Paljon kuvia!

Tulin nopeasti päivittämään viikon mittaan ottamiani kuvia Pojusta. Me pelättiin jo että se on ihan liian kiltti pennuksi, mutta ihan turhaan. Nyt se hyökkii kivasti varpaisiin, puree kaikkea mahdollista, roikkuu muiden koirien karvoissa ja hännissä....

Ruoka sille ei kuitenkaan meinaa maistua. Nyt se on oppinut jo maistelemaan viiliä jonka sekaan on sekoitettu vetytettyjä pentunappuloita. Jauhenliha aiheuttaa kuitenkin pienessä koirassa jonkinlaista ällötystä (..nyt se heräsi ja pissasi lattialle). Ai niin, ja omia jätöksiään Poju myös maistelee. Ja yrittää sen jälkeen pussailla :D Terkkuja vaan Ninalle ;)

Minulla on huomenna valmistujaisjuhlat, ja tänään olen siivonnut. Otin Pojun apuriksi, kun sillä oli pentulaatikossa niiiiiin tylsää. Voitteko kuvitella miten onnellinen pentu oli päästessään minun huoneeseen? Se juoksi edestakaisin, syöksyili pörrömatolla ja leikki Nitan leluilla (onneksi Nita ei ollut näkemässä). Lopulta se väsähti ja nukahti sänkyyn. Nostin sen kyllä sieltä kuvien oton jälkeen koriin, ettei Poju herätessään keksi hypätä maahan.

Miten tuosta otuksesta onkin tullut niin rakas, näin pienessä ajassa?

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

"älä kuvaa!"
Nämä ulkokuvat otin maanantaina :)

Photobucket

Photobucket

pojumisty

2 kommenttia:

  1. Täällä ei caccasuukkoja pelätä :)

    On se vaan niin isänsä näköinen, nuo ilmeet ja tyyli makoilla.

    Sunnuntaina tullaan vauvaa katsomaan.

    VastaaPoista
  2. sinut on haastettu: http://huiskuhantammme.blogspot.fi/2012/06/viimeinkin-voin-ottaa-iisimmin.html :)

    VastaaPoista