30.5.2012

Palkintoporsaat

Tiistai-iltana käytiin Maxin ja Nitan kanssa pitkästä aikaa Match Showssa kun sellainen täällä Jurvassa järjestettiin. Oli kiva että metsästyskoirille oli oma luokka, ja ilmoitinkin molemmat siihen, ajatuksena päästä nopeasti kotiin.

Max oli ensin vuorossa, parina kultainennoutaja. Max esiintyi hyvin, vaikkakin ravasi hieman vaisusti. Se ei kehissä oikein loista sellaisella charmikkalla esiintymisellä :D Tuomari juoksutti ja juoksutti meitä, kunnes antoi molemmille punaiset nauhat sillä ei osannut päättää kumpi on "parempi". Nita oli seuraavassa parissa, parina taisi olla joku mäyräkoira. Neiti esiintyi tosi nätisti, ravasi iloisesti ja malttoi seisoa vapaasti. Nita sai sinisen nauhan. Hyvä niin, ettei tarvinnut metsästää handleria toiselle!

Sinisten kehä oli todella nopea, ja meidät sijoitettiin ensimmäiseksi. Seuraavaksi punaisten kehä, jossa Max valittiin heti jatkoon, ja lopulta punaisten voittoon. Käsittämätöntä! en ole vielä koskaan ennen mätsärissä sijoittunut kahden koiran kanssa. :D 

Maxia odotti BIS-kehä, jossa vastassa oli ainakin suomenlapinkoira ja huskypentu. Max oli jo todella laiskalla fiiliksellä, eikä sitä huvittanut enää kiertää kehää. Meidät kuitenkin sijoitettiin ensimmäiseksi. Jeee, hyvä Max! :)

Photobucket
Nita SIN1 ja Max PUN1 + BIS1

3 kommenttia:

 1. Onnea hienosta mätsärimenestyksestä! :)

  VastaaPoista
 2. Onnea tosi paljon mätsärimenestyksestä!:) Mäkin joskus eksyin mätsäriin missä oli metsästyskoirille oma luokka.:D Tais olla Ilmajoella joku metsästysseuran järjestämä mätsäri jos oikein muistan.:D Onkohan toi metsästyskoiraluokka siel Etelä-Pohjanmaalla yleinenki?:)

  VastaaPoista
 3. Nea/ Kiitos!

  Faline/ Kiitos :) no aika harvoissa mätsäreissä täällä tuo metsästyskoiraluokka on. Harmi sinänsä, kun se tuntuu aina vetävän porukkaa. Täällä kun niin paljon noita metsästyskoiria on :

  VastaaPoista