12.9.2012

Setterijoukolla mätsärissä

Käytiin 2.9 Kauhajoella Match Showssa Nitan kanssa. Paikalla olivat myös irlanninsetterit Rolle ja Soolo. Nitan ilmoitin isoihin koiriin, Rolle oli vetskuissa ja Soolo junnuissa.

Nita esiintyi tosi kivasti, tykkäsin etenkin sen ravista. Kehään kutsuttiinkin kerralla neljä koiraa, ja meille suotiin punainen nauha. :) Seurasin viereistä junnukehää jossa Soolo sijoittui kolmanneksi. Ajattelin että tuomari ei ehkä meitä enää sijoita, mutta nauhakehässä sijoituttiin kuitenkin neljänneksi, tuloksena siis PUN4 Kivaa! Rolle esiintyi veteraaneissa vieden koko voiton, ja vielä voittaen koko mätsärin BIS1 -tittelin. Naureskeltiin kun viimekerran mätsäristä joku oli Koirat.comin tapahtumaan valittanut siitä että setterit voittaa aina kaikki palkinnot, ja nyt kaikki osallistuneet setterit sijoittuivat omissa luokissaan :D

Täytyy kyllä sanoa ettei tuo asia ihan noinkaan ole, mutta ilmeisesti joillekin palkinnot on niin tärkeitä, että pitää keksiä kaikenlaisia syitä. Meille riitti mätsäröintiä taas vähäksi aikaa kun on tuo metsästyskausi ja agility :) Pitäähän Nitan saada välillä huilatakin!

nitapieni-1
Kuva: Taija Linna
full2

full1

3 kommenttia:

 1. Moikka! Ois kiva jos tuossa mun toisessa ottamassa kuvassakin näkyisi copyt tai sitten maininta kuvaajasta kun tällä hetkellä siinä ei näy =)

  Sanna

  VastaaPoista
 2. Onnea mätsärimenestyksestä.:) Tiedätkö, meidän piti tulla samoihin mätsäreihin, mut tulikin lääkärireissu perjantaille niin jäätiinki tänne Vantaalle.

  Noi mätsäreiden keskustelut on jotain niin järkyttävää kun ihmiset vaan rutisee siel. Vaikka millaset mätsärit järjestäisi niin joku aina keksii jotain rääkymistä siitä.:/

  VastaaPoista
 3. Cosmas/ Kas! Pitäisi siinä kyllä näkyä, mutta blogger venytti kuvan jotenkin oudosti niin että se on piilossa. Yritän korjata asiaa :)

  Jenni/ Ai harmi, ois ollut kiva nähdä :) Joo tuo on kyllä niin ihmeellistä miten ihmiset ottaa noi mätsärit niin tosissaan... o_O

  VastaaPoista