4.9.2012

Vauhtia kaivataan..

Eilen treeneissä Nitalla oli ihan hyvä meininki, mutta ei niin hyvä kuin viimeksi. Meidän pitää alkaa nyt tosissaan treenaamaan nopeita lähtöjä ja muutenkin saada vauhtia suorituksiin. Esimerkiksi kepit ja kontaktit vie meillä todella paljon aikaa

. Photobucket

Rata oli ihan kiva, vaikka lähtö tuottikin meille päänvaivaa. Ensin se tuli pari kertaa ensimmäisen hypyn ohi, ennenkuin sain molemmille sellaisen paikan että Nita tajusi hypätä. Vaikeuksia tuotti myös putki, sillä neiti ois mieluusti mennnyt Aalle. Sain koiran vedettyä 4-hypylle hyvin, vitosella tein persjätön että pääsen putken toiselle puolelle. Takaakierto oli hiiiiiiiiidas, mutta "hyppysuoralla" Nita spurttasi kivasti. Kepit ihan ok, pidin pidempää välimatkaa ja tuo suoritti ne silti tosi hyvin loppuun asti. :)

Loppu menikin ihan kivasti vaikka ajattelin ettei se hakeudu renkaalle, kun vastassa oli vain seinä, eikä esteitä. Tosi hyvin neiti sinne kuitenkin meni vaikken ihan vierellä edes ohjannut. Aalla kivat kontaktit, vapautin mahdollisimman nopeasti.

Treeneistä jäi kiva fiilis, vaikka mulla oli ihan järkyttävän tahmea olo. Tuntu että ohjaus vaan hajosi koko ajan  eikä ajatuskaan oikein kulkenut. Tykkään kuitenkin tosi paljon tämän kouluttajan treeneistä :)

1 kommentti:

  1. http://surkeus.blogspot.fi/2012/09/liebster-blog.html

    Oli pakko :D

    VastaaPoista