1.9.2012

Huipputreenit

Viime maanantaina oli viimeiset Andersin vetämät treenit ainakin vähään aikaan ja ensiviikolla aloitetaan PAWSillaNiklaksen ryhmässä.

Viimekerran treenit oli kieltämättä ihan huiput. Koira oli pitkästä aikaa kunnon vireessä, se meni täysillä ja irtosi esteille. Oli ihana ohjata, vaikka hengästyttikin :D Rata oli melko kinkkinen. Alussa tein yhteislähdön, koska seinä oli todella lähellä eikä koiraa voinut jättää vinoon, sillä se olisi aika varmasti juossut hypyn ohi. Sain Nitan hienosti kääntymään ja päästiin muutenkin hyvin alkuun. Nita otti Aalla nopean kontaktin ja kepitti tosi hyvin. 7 hypylle vienti oli vähän haastava sillä jäin itse Aan ja keppien väliin. Seuraavalla kerralla kokeiltiinkin persjättöä Aan jälkeen, että pääsin keppien toiselle puolelle, ja se olikin selkeästi helpompi.

Putkijarru onnistui ihan hyvin aluksi! Kolmannella kerralla unohdin vauhdin hurmassa putkijarrun niin Nita juoksi päin muuria. Se näki mut hypyllä ja teki tosi nopean käännöksen, vaikka oli jo lukinnut muurin seuraavaksi esteeksi. Onneksi ei käynyt kuinkaan, pylly vähän osui muuriin.. 14 hypyllä tein persjätön että pääsin keppien ja putken väliin.

Lopussa 18 esteen jälkeen, oikeastaan 19 hypyn kohdalla tein persjätön ja työnsin koiran hypylle, taas persjättö ja siitä muurille. Toimi meille paremmin kuin takaakiertohitailut!

  Photobucket

Näistä treeneistä jäi kyllä niin hyvä mieli ja tuli taas hirveä kisainto..... :D Pitää vissiin katsoa repeatilla tota Porin kisavideota niin pääsee takaisin maanpinnalle.... No ei, kyllä mä ajattelin kuun lopussa ainakin seuran omissa kisoissa startata. Tuttu halli, niin ei tarvitse Nitan nuuskia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti