25.10.2012

Kuvasaastetta

Tänään pyörähdettiin koirapuistossa Emman ja koirien kanssa. Mä olin ajatellut ottaa mukaan vain Luken, sillä se on paljon sosiaalisempi kuin Nita. Emmalla on 3kk ikäinen belgipentu, enkä halunnut että Nita säikäyttää pienokaista. Viimehetkellä päätin kuitenkin ottaa neidinkin mukaan, saisihan koiran aina autoon jos se ei osaisi pennun kanssa käyttäytyä.

Puistossa Nita kuitenkin innostui leikkimään Piuhan kanssa, ja ne juoksivat hyvän aikaa toistensa perässä ja painivat. Olin niin ylpeä Nitasta kun se osasi käyttäytyä pienen pennun kanssa! Lukella oli ihan liikaa virtaa, ja se vain juoksi ympäri puistoa eikä huomannut muiden koirien olemassaoloa :D Lopulta se teki hieman tuttavuutta muutamaan snautserineitiin, mutta sai aikamoisen äkkilähdön kun erehtyi lähentelemään liikaa..

Ollaan käyty tämän viikon aikana useasti hihnalenkillä ja Luke on selvästi kehittynyt! Aluksi se aina vähän kiskoo mutta osaa jo ihan hyvin kävellä hihnassa. Välillä pitää vähän muistuttaa vieläkin. Ihmisten ja koirien kanssa ohitustilanteet ei suju niin mallikkaasti, mutta pikkuhiljaa. Luke vaan tahtois olla iiiihan kaikkien kaveri!   Koira on myös selvästi saanut vähän lihaksia ja massaakin. Saisi vain lihota vielä pari kiloa niin ei näyttäisi niin aliravitulta. Taitaa olla ihan settereiden yleinen ongelma, etenkin nuorilla koirilla. Meillä on kaikki olleet tuon ikäisinä kamalan laihoja vaikka ruoka on maistunut paremmin kuin hyvin. Ihme otuksia!

Photobucket
Piuha, Nita ja Sokka

Photobucket
Piuha ja Nita

Photobucket
Luke.

Photobucket
Nita ja Sokka

Photobucket
Hirviölapsi!

Photobucket
Luke. On se vaan niiiiin hieno! ;)
Puistossa oli ihana auringonpaiste! Harmi vaan että se muuttui räntäsateeksi juuri kun lähdettiin..

3 kommenttia:

  1. Jossu/ Niin on! PItäs saada kunnon poseerauskuvatukset siitä joskus :)

    VastaaPoista
  2. http://giniwiima.blogspot.fi/2012/10/haastetta.html

    HAASTE!

    VastaaPoista