18.4.2015

Kihniö RN

Tänään paleltiin Kihniön ryhmänäyttelyssä. Kehä oli melkein kaksi tuntia myöhässä, mikä tietysti harmitti, mutta ainakin koirat ehtivät kunnolla rauhoittumaan :D

Tuomarina tällä kertaa Raimo Louhio, josta pidän tosi paljon. Hän tutkii koirat niin rauhallisen varmasti, ja mittauskin sujui älyttömän huomaamattomasti. Itse vähän jännitin Tuulin reaktiota mittaamiseen, vaikka tiesin että äiti on ahkerasti harjoitellut.

 photo tuulieri_pieni_zpsdgbqluk2.jpg
Perinteinen kehän jälkeinen poseeraus
Mun sydän hakkasi ihan hulluna, kun tuomari otti mittatikun käteen. Yritin pysyä rauhallisena, ettei koira reagoi mun omaan jännitykseen. Nostin Tuulin korvan silmän eteen, eikä koira lopulta edes tajunnut että se mitattiin. Se pysyi hievahtamatta paikoillaan!

"1v narttu, joka on erittäin hyvää tyyppiä. Koira on mittasuhteiltaan noin neliö. Muuten kauniissa päässä häiritsee hieman voimakas otsaluu. Erinomainen kaula, selkä ja häntä. Vielä vaatimaton rintakehä. Hieman avoimet etukulmat. Takana hyvät. Liikkuu hyvin. Hyvä karvanlaatu." JUN-ERI JUK2

Vihdoinkin napaattiin se erinomainen! Olin muutenkin niin iloinen (ja olen edelleen) siitä, miten hyvin Tuuli käyttäytyi. Siis tosi rennosti ja itsevarmasti. Uskon että ulkonäyttelylläkin oli oma osansa, ja pikkuhiljaa Kajaani KV:n näyttelytraumat alkaa olla unohdettuna. Myös kova treenaaminen on tuottanut tulosta, ja se kyllä palkittiin :)

 photo tuulikehaumlssauml_pieni_zpsfingtrvk.jpg
Todistusaineistoa kehästä
Esitin myös englanninsetteri uroksen Puntin, viralliselta nimeltään Punanenän Voimamies. Kehässä meinasi mennä vähän plörinäksi, sillä koira alkoi etsimään omistajaansa. Tuloksena AVO-EH AVK2. :)

 photo puntti_pieni_zpswuhvk1jp.jpg
Punanenän Voimamies (Kehän laidalla ei jännittänyt yhtään)
 photo puntti2_pieni_zps2wrdopok.jpg
Punanenän Voimamies
 Myös isän kasvatti Sänkipellon Poju osallistui näytelmiin, tuloksena AVO-ERI AVK1 :)

 photo poju_pieni_zpsievcsxff.jpg
Sänkipellon Poju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti