11.4.2015

Vaasa KV

Tänään koitti viikon ajan kauhulla odotettu päivä. Mätsärissä Tuulin kehäkäytös oli aika hirveää, kun koiralla ei neljä tassua pysyneet maassa. Viikon ajan koiran kanssa treenattiin lähes joka päivä, myös häiriössä.

Vaasaan mukaan lähti myös Tuulin bestis Romppu, koska arveltiin sen tuovan tukea ja turvaa. Ja toihan se! Tuuli oli paljon rauhallisempi, koska Romppu nyt on luonnostaan sellainen viilipytty. Teinit käyttäytyivät hyvin isossa koiratapahtumassa.
 photo tuksujaromppu_pieni_zpsprajfhmg.jpg
Romppu sai tänään uuden toimenkuvan: Näyttelymaskotti :D
Myös Tuulin kehäkäytös oli tosi hienoa! Neiti ravasi tosi kauniisti eikä yrittänyt kertaakaan pomppia. Seisoessa jännityksen kuitenkin huomasi, koiraa oli hankala asetella. Normaalisti se ei välitä vaikka tassuja kääntelee ja vääntelee miten, mutta stressaantuneen se reagoi siihen tosi herkäsi. Kehäkäytökseen voi kuitenkin olla tyytyväinen,

 photo tuuliEH_pieni_zpsvtgaz6um.jpg

Arvostelu käännöspalvelun suomentamana: (En edes yritä ottaa ruotsinkielisestä selkoa ja kirjoittaa sitä tänne.)

"Narttumainen narttu, joka on kesken kehityksen. Toivoisin lisää itseluottamusta. Hyvä ilme. Pää ei ole vielä valmis. Hieman kapea kuonon selkä, ja otsapenger on vielä avoin. Hyvä kaula. Avoimet etukulmaukset. Luustossa ja rungossa hyvät mittasuhteet. Aavistuksen "jalat allaan" takaa. Liikkuu riittävällä askelpituudella sivusta katsottuna. Hyvä karvan rakenne." JUN-EH JUK1

Tuomarina oli Hans Rosenberg Ruotsisata. Tosi tarkka setä, joka mittasi ja tutki hyvin tarkkaan kaiken. Arvostelu oli ihan Tuulin näköinen, onhan se selkeästi vielä kesken kehityksen.

Pakko mainita, että Tuulilla on kyllä tosi hyvälaatuinen turkki: pesun jälkeen se kuivui todella nopeasti ja vielä "luotisuoraksi". Kävin myös hakemassa perjantaina Bio-Groomin shampoota, joka lupaa antaa turkille rakennetta. Valinta taisi osua nappiin, sillä olen monesti saanut noottia liian pehmeistä turkeista. Eläinkaupan hyllyt kun pursuaa kaikenlaisia shampoita, joten on tosi hankala löytää oman koiran turkille sopiva. Nyt taisi olla nappivalinta, kun ei pehmentänyt turkkia ihan silkkiseksi.

1 kommentti:

  1. http://frihetawa.blogspot.fi/2015/04/yksitoista-kysymysta-haaste.html
    haastetta pukkaa! x)

    VastaaPoista