10.10.2015

Koiramainen aikajanani

1993 - Minä synnyin, ja vanhempieni lisäksi perheeseen kuuluu punainen irlanninsetteri Teela. Se on ensimmäinen kosketukseni koriin.

teela

2000 - Teela nukutetaan ikiuneen vanhuuden tuomien sairausten takia. Samana iltana Rovaniemelle syntyy englanninsetteripentue, josta meille muuttaa Misty, yksi elämäni tärkeimmistä koirista. Mistyn myötä hurahdan koiriin täysin.

2000

2004 - Mistyn ensimmäinen pentue syntyy. Vanhemmat päättävät pitää Moonan ja Maxin itsellään.

2008 - Mistyn toinen pentue syntyy. Siitä Nita jää kotiin kasvamaan, ja suunnittelen yhteisiä harrastuksia.

minäjanita7v

2010 - Aloitamme Nitan kanssa tavoitteellisesti treenaamaan agilityä. Moonan ensimmäinen pentue syntyy, hoidan pentuja vanhempieni apuna.

2012 - Moonan toinen pentue syntyy. Vietän välivuotta ja treenaan Nitan kanssa paljon. Viikonloput vietetään kisoissa tai valmennuksissa.

021846451_b

2013 - Keväällä Nita saa ensimmäiset pennut, toimitan jälleen kerran kenneltytön virkaa. Syksyllä Misty kuolee ja muutan pois kotoa. Tästä alkoi lähes kaksi pitkää koiratonta vuotta.

minäromskunita

2014 - Hoitokoira Wertti "lievittää" koirakuumetta...

kasvokuva

2015 - Olen miettinyt pentua jo pitkään, keväällä otan yhteyttä kasvattajiin. Rattaat lähtee pyörimään isosti. Kesällä Nita muuttaa vanhmmilta minun luokseni "pitämään seuraa", mutta on jäänyt sille tielle. Syyskuussa haen kotiin ensimmäisen ikioman koiranpentuni, punaisen irlanninsetterin Hertan.

minäherttanita

Bongasin tälläisen aikajanan muutamasta blogista, ja halusin tehdä samanlaisen. Mitäs piditte?

2 kommenttia:

 1. Voi kun ihana Hertta! Meillä on 4kk vanha Feidi,englanninsetteri. Hertta ja Feidi onkin leikkinyt kultamaljaa ja derbyä seuratessa.
  Tykkään sun blogista, koska olen itse koirahullu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että pidät blogista! :) Feidi olikin oikein näpäkkä setterin alku, toivottavasti ensi syksynä hän pääsee itse kilpailemaan kultamaljaan!

   Poista