17.10.2015

Meidän päivä videonaHalusin kokeilla kuvata teille videon. Jälki ei ole kovin hyvä, sillä videokuvaus ja editointi ovat minulle uusia asioita. Olisi kiva kuulla blogin kommenteissa teidän mielipide videosta! :)

Toivottavasti pidätte!


17 kommenttia:

 1. Tosi kiva video. Tykkään, kun siinä oli myös puhetta.:) Katselen paljon vlogeja ja näitä olis kiva nähdä enemmänkin.:D Ehkä uskaltaudun itsekin joku päivä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Musta on jotenkin itse kiva katsoa videoita joissa on puhetta, niin yritin vähän sen mukaan tehdä tämänkin. Uskaltaudu ihmeessä, tää oli hauskaa (paitsi editoiminen!!) :D Jotenkin videossa tutustuu paremmin siihen ihmiseen siellä blogin takana

   Poista
 2. Tykkäsin! Just sopivan pitkä, hyvin jaksoi katella tässä hektisessä maailmassa. :D Ite tälläsenä luontoihmisenä oisin voinu katella pidempääkin koostetta siitä luontopolku-lenkistä, etenkin kun sanoit lopussa siellä olleen vaihtelevaa maastoa. Mut summa summarum, tee ihmeessä enemmänkin videoita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta! Mulla oli enemmänkin pätkiä luontopolulta, mutta kamera oli tosi painava ja en jotenkin ollut tyytyväinen jälkeen. Katotaan jos koostaisin niistä jotain, kun materiaalia jäi talteenkin :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Jee, kiitos! :D Editoimista täytyy kyllä vielä opiskella hurjasti

   Poista
 4. Tää oli hyvä, lisää ehdottomasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Katsotaan, milloin löytyy taas hyvä päivä kuvata meidän touhuja :)

   Poista
 5. Tosi hyvä video, näitä lisää! :)

  VastaaPoista
 6. Olipa mukavaa katottavaa, ei mitään typeriä korvamatoräppäyksiä radiosta pilaamassa videota, oma selostus oli TOSI hyvä! Tuommosta voisi kokeilla itekin, 5min pitusesta videosta saa paljon enemmän irti kun se on ite selostettu - vrt. 10min kestävä musiikkipläjäys jossa köykäset teksitykset. Kuuluu koirien äänet ja kaikki. Ehottomasti lisää näitä! Ja tuo Hertan hepulikohtaus, voi kääk miten onnellinen napero :)

  Meillä on yks postaus jossa meidän päivä on ikuistettu kuvina, ja niitä ruutuja siunaantui blogiinkin varmaan sata :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanasta kommentista! Yritin parhaani mukaan vältellä niitä asioita joista en itse pidä videoissa. :D Voisi joskus kuvata vähän toiminnallisemmankin päivän, kun noi on tollasia spagetteja aina kotioloissa..

   Päivä kuvina -postaukset on kyllä yleensä tosi haastavia koska kuvia on niiiin paljon. Tää videointi on hauskaa puuhaa, pitäs vaan olla joku helposti mukana kulkeva jalusta että sais vakaampaa kuvaa. Luontopolulla ei viitsi raahata mitään ylimääräistä mukana :D

   Poista
  2. Mullahan on tuossa d300s-rungossa videotoiminta, mutta niin paljoa en ole videopuoleen tutustunut että saisin sen tarkentamaan automaattisesti. Hauska ois tehä, ei vaadi paljoa kun pari minuuttia aina sillontällön videoi. Nopeampaakin kuin kuvien ottaminen ja asetuksien kanssa rämplääminen.

   Poista
  3. Mäkin videoin mun Canon 60D järkkärillä, mutta siinä ei automaattista tarkennusta ole :D Koirien kanssa pitää kyllä olla nopea jos haluaa terävää kuvaa. Kuvaaminen itsessään ei vie niin paljon aikaa, mutta tuo jälkieditointi on kyllä jotenkin tosi hidasta. Ainakin tälläiselle joka ei osaa ja joutuu googlettamaan muokkausohjelman toimintoja.. :D

   Poista
 7. Mä tykkäsin! Lisää näitä!

  VastaaPoista
 8. Oiiii tosi kiva tää video!! Mistä tää musiikki? Itsellä aina ongelma tuo taustamusiikki :-D

  VastaaPoista