21.11.2015

Epävirallisissa rally-tokokisoissa

Nyt on videotakin meidän rallyilysta! Käytiin tänään kisaamassa Nitan kanssa epävirallisissa rally-tokokisoissa nakkiluokassa. Ilmeisesti nakkiluokka arvosteltiin samaan tapaan kuin alokasluokka, mutta koiran sai palkita kesken radan. En ole kuitenkaan ihan varma, sillä tämä oli meidän ensimmäinen kerta kisoissa ja meidän pisteet oli ihmeellisen hyvät :D

Saatiin kasaan 97/100p. -3 pistettä tuli uusinnasta, jonka tein heti toisella esteellä. Nita keuli lähdössä, ja istui toisella kyltillä about hihnan mitan päähän minusta ja unohti paikan täysin. Uusinnan jälkeen kuitenkin sujui tosi hyvin, mutta seuruu parani loppua kohden huomattavasti.Video alkaa vasta kolmannelta esteeltä. Tuon toisen esteen jälkeen sai käydä hakemassa vähän vauhtia kolmannelle esteelle, koska ison koiran kanssa olisi ollut ihan mahdotonta pystyä ottamaan kaikki askeleet noin ahtaassa välissä ja jatkaa siitä suoraan. En vielä ihan osaa tätä radanpiirtämistäkään, mutta yritin parhaani. Toivottavasti tämän avulla hahmotatte radan vähän paremmin.

rt-kisarata


Paljon on vielä treenattavaa. Liikkeestä maahanmeno on ihan alkutekijöissä, ja askeltehtäviäkin pitäisi muistaa hinkata. Käännökset on alkaneet sujua jo hyvin, mutta niissäkin riittää hiottavaa. Käskysana ja käsimerkki on olleet suureksi avuksi niiden harjoittelussa. Kuvasin tällä viikolla vähän videota meidän olohuonetreenistä. Harmi ettei lähtötilanne ole tallentunut kameraan, mutta kerrottakoot että jouduin tekemään itse melkoisen kierroksen että sain Nitan käännettyä. Nyt se on tajunnut omistavansa takajalat!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti