4.11.2015

Muutoksia ulkoasussa

herttaaa2

Tulin vain pikaisesti kertomaan, että blogin ulkoasuun on tullut pieniä muutoksi. Nämä muutokset toivottavasti helpottavat seuraajia, ja toivon että näiden avulla saatte enemmän irti blogistani.

Ensinnäkin sivun oikeaan laitaan on ilmestynyt Nitan ja Hertan kuvat, joita klikkaamalla pääset lukemaan vähän tarkempia tietoja koirista. Olen listannut sinne mm. joitain tuloksia sekä jotain noiden nelijalkaisten luonteistakin.

Sain myös vihdoin lisättyä meidän blogin Blogloviniin, sillä monet seuraavat blogeja sitä kautta. Olen myös itse suuri Bloglovinin kuluttaja, mutta jostain syystä asia on jäänyt roikkumaan. Meidän blogilla olikin sitä kautta jo 19 seuraajaa, huikeeta!

Meillä on myös jo jonkin aikaa ollut pystyssä instagramtili, mutta olen ollut niin epäaktiivinen sen käytössä etten ole kehdannut sitä täällä mainostaa. Ajattelin nyt kuitenkin ryhdistäytyä sen suhteen, sillä kuvia on paljon muttei paikkoja johon niitä julkaisisin. Eli jos koirakuvat kiinnostaa, niin seuratkaa ihmeessä! :)

setteriblogi2setteriblogi

Kaikki nämä siis löytyvät myös blogin oikeasta laidasta. Kertokaa ihmeessä mitä mieltä olette pienistä uudistuksista. Olivatko ne toivottuja? Vai kaipaatko vielä jotain lisää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti