2.4.2012

Aprillipäivän mätsäri

Eilen pyörähdettiin Nitan kanssa pitkästä aikaa Seinäjoella pyörähtämässä mätsärikehässä. Tarkoituksena saada vähän treeniä Vaasa KV näyttelyä varten, joka on kahden viikon päästä. Olin myös lupautunut esittämään punavalkoisen irlanninsetterin, Soolon. Aikeina on näyttää tämä varsin energinen, vuosikas uros myös Vaasassa.

Nita oli vähän levoton, ja huomasi heti ettei olla tehty näyttelyjuttuja moniin kuukausiin. Viimeksi varmaan Seinäjoki KVssa. Pitää kyllä nyt treenailla tuota seisomista tässä parin viikon aikana. Liikkeet oli minusta hyvät ja tuomarikin sanoi että todella kauniit liikkeet. En enää muista minkä rotuinen koira meillä oli parina, mutta punainen nauha kuitenkin saatiin. Nauhakehässä hämmästys oli suuri kun päästiin suuresta poppoosta jatkoon ja lopulta sijoituttiin toiseksi! Tuli tosi hyvä fiilis siitä, että sijoituttiin pitkästä aikaa. Ja varsinkin noin suuresta koiramäärästä :)

Soolon esitin junnuluokassa. Se oli aluksi hieman energinen, mutta ravasi jopa ihan nätisti. Muutama laukka-askelen se otti, mutta kevyellä nykäisyllä se laski taas raviin. Seisominen sille on opetettu todella hyvin, ja koira seisoi tosi nätisti paikallaan siihen asti, kun tuomari tuli tutkimaan. Soolo on niin ihmisrakas, ettei se millään olisi malttanut edes istua tuomarin tullessa kopeloimaan, vaan yritti pomppia ja nuolla kasvoja. :D Soolokin sai punaisen nauhan! Nauhakehässä en enää koiraa esittänyt.

Kuvista iso kiitos Taija Linnalle !

Kirkas taivas ja auringonpaiste hämäsi mua onnistuneesti, ja lähdin mätsäriin tuulitakissa ja tennareissa. Ulkona oli kuitenkin pakkasta, ja olin ihan hypotermian partaalla! :D Viimeyönä satoi myös lisää lunta, ja aloin jo melkein katua sitä, että ilmoitin koiran Vöyrin agilitykisoihin, jotka pidetään kylmässä maneesissa...

4 kommenttia:

 1. http://mirden.kuvat.fi/kuvat/Match+Show%2C+Sein%E4joki+1.4.2012/
  tuolta löytyy Nitasta muutama kuvanen : ))

  VastaaPoista
 2. Hyvin meni teilläkin :) Onnea!

  Jostainsyystä ainakana mulla nuo kuvat ei näy..:o

  VastaaPoista
 3. Mira/ Joo löysinkin tuon linkin jo petsiestä. Kiitos! :)

  Hertta/ Jep, kiitos! Aijaa, kyllä muilla ainakin näkyy? :o testasin myös chromella ja firefoxilla..

  VastaaPoista
 4. On se Nita vaan niin kaunis neiti!

  VastaaPoista