10.4.2012

Kuulumisia

Moonan masu on hieman kasvanut, ainakin kylkien karvat kovasti törröttää. :D Se joutuu myös nukkumaan erilaisessa asennossa kuin yleensä eikä pysty esimerkiki nukkua kippuralla. Oon kovasti yrittänyt kokeilla tuntuuko masussa liikettä, mutta en ole ainakaan huomannut. Vielä pari viikkoa Moonan pitää kasvatella mahaansa. Mä olen listannut suuren määrän P-kirjaimella alkavia nimiä. Jostain syystä ei päästä itse kasvattajan kanssa yhteisymmärrykseen noiden nimien valinnassa...

Nitan kanssa me ollaan treenattu noutamista, ihan oikealla linnulla! Tosin pakastetulla sellaisella. Kahden viikon päästä olisi englanninsettereiden kevätpäivät, joissa järjestetään myös noutokilpailu. Max on sen voittanut jo ainakin parina viimevuotena, ja mä ajattelin jos lähdettäis Nitan kanssa vähän haastamaan ;)

Kisassa idea on se että maastoon on piilotettu kaksi fasaania. Yksi lintu heitetään ja joku ampuu aseella ilmaan/starttipistoolilla että tilanne olisi ns. metsästyksenomaisempi.
Meidän tavoitteena on vaan että neiti hakisi sen yhden linnun, koska ei millään ehditä enää treenailemaan kahdessa viikossa koko juttua, kun ei ole edes lintuja pakastimessa. Yhden linnun noutamisesta saa noutotodistuksen, jolla syksyn kokeissa ei välttämättä siis tarvitse ampua lintua lintutilanteessa. Katsotaan miten meidän käy...

Ensiviikonloppuna käydään myös korkkaamassa tälle vuodelle ensimmäinen näyttely, nimittäin Vaasa KV. sinne on ilmoitettu vain 8 englanninsetteriä, katsotaan miten meidän käy. :)

Photobucket

Photobucket

Photobucket
 Pääset sivulle TÄSTÄ

2 kommenttia:

  1. Onpas teillä hankala kasvattaja :)

    Luka lähettää Moonalle suklaasuukkoja, täällä odotellaan malttamattomina.

    VastaaPoista
  2. Nina/ Älä muuta sano :D Täällä ollaan varmasti ihan yhtä malttamattomia. Onneksi on paljon tekemistä näille parille viikolle!

    VastaaPoista