7.4.2012

reeniäreeniä

Tiistaina meillä alkoi huhti-toukokuun treenit. Kouluttajakin vaihtui, mikä on itseasiassa tosi kiva juttu. Saatiin heti ensimmäisellä kerralla uusia näkemyksiä. Nita nimittäin taas pysähtyi parin yrityksen jälkeen, mutta mä sain sen liikkeelle!! Siihen tarvittiin vain erilainen askellus. Sain muutenkin moitteita juoksutekniikasta, pitäisi panostaa kyllä siihen.

Meillä on mun mielestä tosi kiva ryhmä, siihen kuuluu flätti, russeli ja x-rotuinen. Näkee vähän muutakin kuin shelttejä tai collieita tekemässä.

Jotain tälläistä rataa me tehtiin, en muista enää kovin tarkasti tuota lopun juttua, mutta ainakin aalle asti sen pitäisi olla oikein.

Photobucket

Jätin koiran ykkösen taakse ja kävelin itse kakkosen taakse, melko kauaksikin esteestä jotta pystyin tekemään pakkovalssin niin, että koiralla on suora linja kolmoselle. Parin toiston jälkeen meni hyvin. Nita meni muitta mutkitta putkeen, mikä hämmensi mua koska se on niin kontaktiestefriikki. Putken jälkeinen takaakierto ei ollut mikään helppo juttu, mutta parilla toistolla sekin onnistui.

Takaakierron jälkeen tein saksalaisen että sain koiran kutoselle ja seiskalle. Tuossa oli oikeasti älyttömän ahdas väli, varsinkin tuonne aalle! En meinannut mahtua tekemään takaaleikkausta. Nita otti tosi hienon kontaktin, mä ihan hämmennyin kun se on viimeaikoina hätäillyt kontakteilla. Hyvä koira!

Keppikulma oli aika haastava, mutta saatiin se onnistumaan heti eikä otettu toistoja. Kepit on sellainen este mihin neiti kyllästyy tosi helposti jos pitää usein toistaa. Kepit onnistui siis niin, että muurin jälkeen juoksin tuonne kepeille, ja käsi tuolta toisen välin läpi niin että sain koiran vedettyä oikeaaan väliin.

Näistä treeneistä jäi hyvä fiilis ja innolla odotellaan ensiviikon treenejä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti