10.4.2012

sokkaria sokkarin jälkeen

Tämän päivän treenien teemana oli ylläriylläri sokkarit! Saatiin leikkiä lentokoneita ihan urakalla.

Photobucket

Radan ideana oli oikeastaan tehdä joka kohtaan vaan sokkari. Alku meni hyvin putkelle asti, otettiin  se kahdesti. Nitalla oli ihan älyttömästi vauhtia ja se ei meinannut pysyä nahoissaan. Neiti jopa vinkui radan reunalla, mikä ei ole sille kauhean tavanomaista :D A:n kontaktit se otti kuitenkin niin nätisti, vaikka vauhtia olikin.

Tuo 6 ja 7 väli ei ole ihan noin suuri (vrt. muihin kohtiin) mutta oli se hieman tilavampi silti. Siinä Nita kiihdytti ja loikki kauniisti ysihypylle enkä ehtinyt heti mukaan. Otettiin toisto jossa vähän hidastin koiraa. Kolmannella kerralla tuo 5-10 pätkä sujui tosi kivasti ja saatiinkin siitä kehuja, jee!

Kepeille vein koiran niistämällä, ja se onnistui hyvin. Koira tähtäsi myös kunnolla renkaaseen! Renkaan jälkeen himmasin koiraa kääntämällä rintamasuunnan sitä kohden ja pyöristin aallemenoa, eikä siinäkään suurempia ongelmia. Loppupätkä ei sitten meinannut sujua millään, kun en saanut ajoitettua 15-16 hyppyjen välistä sokkaria ja koira juoksi  aina 16-hypyn ohi. Aika loppui enkä ehtinyt ottaa siihen valssia, mutta täytyypä kentän sulattua käydä kokeilemassa. Varsin muksa treeni!

On muutenkin niin mieletöntä treenata tuon kanssa, kun sillä on oikeasti halua tehdä, se haastaa ja kokeilee, eikä varo koko ajan virheitä. Toivottavasti jatkuu samaan malliin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti