18.8.2012

Mielettömän hyvä fiilis!

Tänään lähdettiin ennen kahdeksaan ajelemaan erittäin sakeassa sumussa kohti Pietarsaarta & agilitykisoja. Olimme Pietarsaaren keskustassa jo hyvissä ajoin n.puoli kymmenen aikaan, kun ensimmäinen rataantutustuminen olisi vasta 10:25. Keskustassa kuitenkin tuli jotain häikkää, kun kaikkialla oli jotain tietöitä menossa, navigaattori sekosi ja tietysti eksyttiin. Oli mulla tulostettuna karttakin, mutta ei meinattu löytää kentälle sitten millään! Onneksi lopulta löydettiin "agility" kylttejä, ja oltiinkin kymmeneltä kisapaikalla. Voin kertoa että hieman kuumotti myöhästyminen..

Ensimmäisenä meillä oli hyppyrata, vaikka yksi LUVA hypäriltä olikin jo alla. Rata oli tosi kiva, putkea putken perään. Nitalla oli mielettömän hyvä vauhti ja itsekään en ollut edes myöhässä! Olin vain aamulla unohtanut hiuspannan kotiin, ja olin välillä ihan sokea kun etuhiukset valahti silmille... selvittiin radasta kuitenkin puhtaasti, ja aikaa kului 42,86s (IA 52s.) Tällä 0 -tuloksella voitettiin oma luokka (maksi1 kisasi 11 koirakkoa) ja saatiin tosi hyvä fiilis myös agilityradalle.

Agilityratakin oli meidän mieleen, ja onnistuin pitämään pään kylmänä vaikka kepit olikin niin että ne oli pakko viedä meille vaikeammalta puolelta. Maaliin päästiin puhtaalla radalla ja ajalla 57,45s. (IA 58s..). Tältäkin radalta luokkavoitto (12 koirakkoa) ja SERT!

Koska olin ilmoittanut Nitan kolmelle radalle, startattiin me seuraavaksi kakkosissa. Päivä oli ollut tosi lämmin, ja Nita oli jo todella väsynyt odotteluun joten en asettanut mitään tavoitteita. Rata ei itsessään edes ollut niin vaikea kuin olin kakkosten ratojen kuvitellut olevan.

 Rataantutustumisen jälkeen vasta pidettiin ykkösten palkintojenjako, ja jouduttiin vielä lähtemään radalle ensimmäisenä. Hirveä säätäminen ennen rataa kun piti sai hakea palkintoja, enkä sitten itse ehtinyt rauhoittua ja miettiä yhtään lähtöä. Nita lähti todella laiskasti matkaan ja vaikka kovasti tsemppasin, ei neidin vauhti juurikaan muuttunut, paitsi tietysti keppien jälkeen se spurttasi muurille, ja siitä suoraan seuraavalle hypylle. Hyppy olisi pitänyt ottaa takaakiertona, ja koska este suoritettiin väärinpäin, oli tuloksena HYL.

Photobucket
Palkintoporsas!
Tuo hylkäys ei kuitenkaan fiilistä pilannut, ja pitäähän se kakkosissa kisaaminenkin jostain aloittaa. Nyt on ainakin taas hyllytilaa palkinnoille :D.. Ensiviikonloppuna me startataankin Porissa WECA:n kisoissa. Kivaa!

5 kommenttia:

 1. Onnea! Nita on tosi... fiksun näköinen...

  Tulet sitten moikkaamaan Pojua, kun kerran lähistölle tulet.

  VastaaPoista
 2. Nina/ Kiitos! Nitaa ei hirveästi kiinnostanut tuo poseeraaminen pitkän päivän jälkeen.. :D

  Ja tullaan ehdottomasti moikkaamaan Pojua. Ihana nähdä sitä pitkästä aikaa!

  VastaaPoista
 3. Vauu hienosti! Paljon onnea! :)

  VastaaPoista
 4. Onnittelut! :) Teitä muistetaan Liebster-palkinnolla :)

  http://emmafeatkoirat.blogspot.fi/2012/08/pentuagi-part-3-leevi-15v.html

  VastaaPoista