28.8.2012

Sairastelua ja osteopaattikäynti

Viimeviikolla Maxin silmästä alkoi vuotaa erittäin vihreää rähmää, ja aluksi putsailin sitä ihan vaan keitetyllä vedellä. Ajattelin että silmään oli mennyt roska, kun nyt koirat on päässeet juoksemaan puiduilla pelloilla. Silmä alkoi kuitenkin ns. kääntymään pään sisälle. Myös eturauhanen alkoi selvästi vaivaamaan, eikä Max voinut tehdä tarpeitaan kunnolla. Soitto eläinlääkärille, joka määräsi silmätippoja. Varattiin myös aika kastraatioon, ja eilen koira leikattiinkin.

Tämän viikon Max joutuu pitämään tötteröä päässään, vaikka eipä tuo koiraa näytä haittaavan. Se kävelee kaikkea päin. Nita ja Misty on ihan kauhuissaan ja juoksee pakoon, kun Max ei väistä ollenkaan :D

Tänään käytiin Nitan kanssa osteopaatilla "jälkitarkastuksessa". Ei löytynyt onneksi mitään, enkä epäillytkään. Se veti eilen treeneissä niin hyvällä fiiliksellä ja ihan täysillä, en edes muista milloin olis saanut juosta noin lujaa.. Kuukauden päästä käydään vielä tarkistamassa tilanne ja sitten otetaan osteopaattiin yhteyttä jos koira oireilee. Kivaa :) Pitäisi myös hommata BOT-mantteli, mutta en yhtään tiedä minkä kokoinen. Pitäisi päästä sovittamaan..

max-4
Max ja tötterö

Photobucket
Nita ottaa rennosti.

1 kommentti: