22.5.2012

Vikat agilitytreenit

Tänään oli viimeiset Niklaksen ohjaamat tiistaitreenit. Keskiviikkona pidetään kuitenkin vielä yksi korvaava kerta, sillä yhdet treenit jäivät väliin koska hallissa järjestettiin kisat. Me jatketaan kuitenkin ensiviikosta lähtien treenaamista Teuvalla Suupohjan koirakerhon esteillä ihan uuden kouluttajan kanssa. Odotan mielenkiinnolla! :)

Tässä kuitenki tämä rata. Alan vakuuttua siitä että Flexitrackin mittasuhteet ovat jostain sieltä mistä aurinko ei paista... :D en saa koskaan ratoja näyttämään järkeviltä. Nuo matkat tuossa näyttää ihan älyttömiltä... Teemana oli leijeröinti, eli koira ohjataan esteelle vaikka ohjaajan ja koiran välissä on este. Me ei tosiaan olla tätä tehty aikaisemmin, mutta ihan hyvin se sujui. Tarvitsee kyllä vielä lisää treeniä

Photobucket

Ajattelin että koira juoksee aloituksesta puomille, mutta sehän meni nätisti putkeen! Jätin siis koiran hieman vinoon ykkösen taakse, ja menin itse tuonne puomin toiselle puolelle n. puoliväliin putkea. Putkella putkijarru ja kolmoshypyn kautta takaisin putkeen. Puomille tuloa piti vähän pyöristää. Kepeille autoin koiran vetämällä, vaikka kulma ei ollut kovin vaikea. Mutta miksi en auttaisi koiraa, jos se on mahdollista. :)

Kepeiltä Nita irtosi tosi hyvin putkeen ja sain sen sujuvasti 11-hypylle, ja sitten puomilla. Neiti lähti todella laiskasti takaakiertoon puomin jälkeen :D Putkeen se taas irtosi mallikkaasti, ja odottelin ihan putken suulla että sain koiran nopeasti aalle. Aalta kokeiltiin keppejä molemmilta puolilta, mutta todettiin paremmakse se että olen itse tuossa keppien ja aan välissä, niin saan sylikäännöksellä vietyä koiran putkeen. Loppu tuottikin vähän päänvaivaa, mun piti juosta puomin toiselle puolelle että sain Nitan hypylle. Tässä ei siis tuo leijeröinti oikein toiminut, mutta pitää käydä treenaamassa kentällä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti