19.8.2015

Kesälomareissu ilman nelijalkaisia

Viime viikko hurahti vähän toisenlaisissa maisemissa, ja lämpötiloissa, Unkarin Budapestissä. Siellä järjestettiin Sziget, yksi euroopan suurimmista festivaaleista. Nita vietti viikon hoidossa vanhempieni luona, ja kanimme Donna pääsi hoitoon 9-vuotiaan serkkuni luokse. Empä kovin monelle tuon ikäiselle luovuttaisi lemmikkiäni hoitoon, mutta tämä tyttö on niin tunnollinen ja kanikin oli selvästi saanut viettää varsinaisia kissanpäiviä :)

 photo unkarii_zpskinkwabq.jpg

Viikko oli hurjan pitkä ja väsyttävä, kun se piti sisällään kuusi päivää festarointia hulluissa hellelukemissa. Turistipöpöiltäkään ei vältytty, ja itse kärsin auringonpistoksen vaikutuksista vielä lentokentällä noin kymmenen minuuttia ennen porttien sulkeutumista. Nyt ollaan taas kotisuomessa ihanien nelijalkaisten ympäröimänä. Kaikille innokkaille festarikävijöille voin vain suositella Szigetiä, sillä se tarjoaa ihan mielettömän elämyksen!

Täällä alkaa olla jännät paikat, kun reilu kahden viikon kuluttua haemme pitkään odotetun koiranpennun vihdoin kotiin. Mutta siitä lisää myöhemmin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti