4.12.2016

Tampereen koirauimalassa

Untitled

Hertta pääsi vihdoin ja viimein testaamaan koirauimalaa. Oltiin viettämässä viikonloppua Tampereella, ja pyysin Koiria maalta -blogin Jennyä meidän mukaan uimalaan. Koirat saivat ensin tutustua koirapuistossa, ja tulivat hyvin juttuun toistensa kanssa.

Hertta oli luonnollisesti vähän hämillään, kun joutui uuteen paikkaan ja heti pesulle. Se ei kuitenkaan ollut erityisen stressaantunut tai peloissaan, hieman varovaisesti tutki uusia hajuja ja paikkoja. Ensimmäisellä kerralla se ei olisi halunnut altaaseen, ja uiminenkin oli vähän mitä oli: Hertta unohti välillä omat jalkansa, ja kellui uittajan sekä pelastusliivien varassa :D Enpä olisi uskonut, että kolmannella yrityksellä tuo neiti käveli altaaseen ihan itse! ja se ui! Sain tehtyä teille videonkin todistusaineistoksi.



Oli kyllä hurjan kiva kokemus, ja tarkoitus olisi päästä käymään uimalassa vielä muutamaan otteeseen. Eiköhän mulla ensi kesänä ole hihan päässä kunnon vesipeto. Pakko kyllä muutenkin kehua miten nopeasti Hertta palautuu uusista tilanteista. Ensimmäisellä uintikierroksella se oli tosi jännittynyt, mutta lopuksi se käveli altaaseen itse. Hertta myös joutui tällä viikolla ensimmäistä kertaa junaan, ja oli siellä tosi stressaantunut. Se istui koko tunnin matkan mun sylissä läähättäen, mutta palautui täysin normaaliksi, iloiseksi itsekseen kun astuttiin junasta ulos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti